Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (169)
  • Kép (21)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(169)
    • 5 Csillag(150)
    • 4 Csillag(15)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/12/2020

    Az okostelefon alapvető, de nagyon funkcionális. Egy olyan személy számára, aki csak az alapvető feladatokra használja az okostelefont, nagyon megéri! Nagyon tetszett a kamerája. Gyorsan és jól csomagolva érkezett. Egy másik pont, amit fontosnak találtam: amellett, hogy a sapka jött egy extra film és chip adapterek. Nagyon jó ötlet. Nagyon ajánlom! Nagy költségelőny.

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 17/11/2020

    muito insatisfeito, colocaram a minha morada sem andar. tive que ir à vários postos de correio. consegui recuperar quando já estava no aeroporto para ser devolvido e ainda tive que pagar para o levantar. a ajuda via Messenger é muito má. atendimento meio robótico meio personalizado. foi a minha primeira experiência aqui e fiquei muito desiludido. bateria a gastar muito rápido, lento, uma desilusao.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 19/10/2020

    I got this telephone for my dad It'is a value for money mobile and works absolutely fine. Everything is okay with the delivery in Greece. Thank you very much greetings from Athens

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2021

    specs and price wise it's a decent phone. I got this for my mother and it's going to be used as a phone and message mostly. it runs Android one and he has Android 10 on it. it could be faster but for the price and the use is meant to be it's okay. it feels like a phone from at least 4-5 years ago.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/08/2021

    Nagyon jó mobil. Csak a kamera, ami nem olyan jó, de az eszköz áráért még jó is. Tetszett a mobil, és ajánlom.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 04/10/2020

    商品到着まで少なくとも半月は覚悟していたのですが、3日で届いた(!)のでびっくりしました。大阪の国内拠点から発送して下さった様です。しかも、おまけで電源の変換プラグまで同梱されていた(!)ので非常にありがたく思いました。 ulefone製品は画面保護シールと本体カバーがついているので、後から探して購入しなくていい所もありがたいですね。 以前使っていたS8が結構良かったので、後継機種にと購入してみたのですが、サイズが思ったよりも小さく(5.5インチなのに5.3インチのS8より小さい;)、指紋認証ボタンもなかったので、後日9Pに買い替えました。手のひらサイズが良い方には8P、多少大きくてもハイスペックが良い方には9Pがオススメです。 最近のものは初期設定も難なくできるので、中華スマホは本当にオススメなんですが、米中摩擦の今後の展開が気になる所ですね...。ご参考まで。

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/11/2020

    Jó ár. A termék minősége és teljesítménye ésszerű.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/03/2021

    VFM

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2021

    The devices have arrived okay, I fully comply with the technical description and work flawlessly. I especially like the "simple mode" because my elderly parents will get the device.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/12/2020

    Perfect!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft43 163
    • Ft52 413
    • Ft41 621
    • Ft33 913
    • Ft35 455
    • Ft52 413
    • Ft40 080
    • Ft11 100
    • Ft36 996
    • Ft55 496
    • Ft41 621
    • Ft33 913
    • Ft67 829
    • Ft132 578
    • Ft49 329
    • Ft55 496
    • Ft107 912
    • Ft4 606