Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (48)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(48)
    • 5 Csillag(45)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 08/02/2021

    They really listen to customer concern & I very appreciate what they do for me here. At last, I received my gifts has they promised, late but better then none. Huge thanks for the customer service crew that listen to my feedback seriously.. Definitely will buy from them next time when the price is right. Thanks you Cust. Service Crew. 👍😋🌟🌟🌟🌟🌟

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2021

    Maravilhoso. O relógio é de excelente qualidade, material muito bom, Full touch funciona perfeitamente. ele tem várias funções legais para o dia a dia. Amei

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/08/2021

    A tétel érkezett nagyon jól csomagolt, és sokkal korábban, mint vártam. Köszönjük a kiváló termékeket 😊👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/01/2021

    Jól működik... (Ajándék a telefon)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/06/2021

    Kedvelem magam, nagyon.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2021

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2021

    Szerintem a minőség jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/03/2021

    I am impressed with the battery life, I have had this watch for about 1 month now and have only charged it once - it arrived fully charged. Also, I the strap is one of the best I have used for years (I've tried leather, metal, plastics), it doesn't irritate my skin and the buckle has got rounded edges so it doesn't dig in. Very comfortable to wear.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/08/2021

    Csak rendelje meg szórakozásból és kísérletezzen . Akkumulátor, mint bejelenti, elég sokáig tart. 5 nap és visszaszámlálás... Gyors szállítás, semmi gond a vámokkal, ahogy a „Bangjó" bejelenti.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/03/2021

    Came free with my Ulefone Armor 10, but it would have been worth the asking price had I been buying it separately. It's good for what it does and makes a good all day watch, but for sport I use my Lezyne / Wahoo / Garmin hardware.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft38 019
    • Ft82 379
    • Ft41 188
    • Ft57 031
    • Ft36 435
    • Ft28 514
    • Ft26 296
    • Ft34 851
    • Ft104 559
    • Ft34 851
    • Ft53 862
    • Ft76 042
    • Ft66 536
    • Ft164 761
    • Ft76 042
    • Ft158 110
    • Ft63 368
    • Ft29 781