Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (112)
  • Kép (19)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(112)
    • 5 Csillag(96)
    • 4 Csillag(13)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/11/2020

    A termék nagyon stilizált, az anyagok nagyon ellenállóak annak ellenére, hogy nincsenek fém alkatrészek, a méret nagyon kompakt és kényelmes, azt ajánlom, hogy nagyon, különösen, ha inkább a minimális stílus, nagyon jó design és nagy fúziós bármilyen eszköz teszi egy nagyon sokoldalú stílusos termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2021

    La confezione e un po' ammaccata ma il contenuto sembra intatto.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/12/2020

    érkezett egy hét, és azt kell mondanom, hogy most nagy az ár nem is lehetett volna jobb.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 17/06/2021

    very fast shipped 7 days to Slovakia from Spain. Product look great. recomended seller. All ok. 😉

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/12/2020

    gyors szállítás és szállítás. szép billentyűzet és egér megvásárolt 13 euró összesen

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/03/2020

    No geral é ok. Os botões do teclado são um pouco rígidos, uma das teclas de acentuação tem os acentos demonstrados, mas a tecla não corresponde ao acento, provavelmente, por meu computador está configurado para Português e l teclado ser de origem chinesa. O mouse tem uma leveza e pegada super interessante, porém o plástico utilizado é fragil. Quanto ao funcionamento é normal, dentro da ciaxa não vem pilhas palito, portanto, há necessidade de comprar. A resposta da conectividade é normal, deixo claro que meu sistema de uso é Windows 10. O seu tamanho é super interessante por ocupar muito pouco espaço. Quanto a faixa preço, creio que deveria ser menor mesmo sendo um conjunto. A entrega foi super rápida considerando o país de origem e o estado que me localizo (MA). Claro, sem contar o alto aumento do dolar, corona vírus e probelmas das estradas brasileiras e a lentidão dos correios. Foi pedido dia 05/02 chegando dia 06/03. Por fim, o estado da caixa era um pouco amassada, mas tudo ok com o teclado e o mouse.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 03/07/2020

    Great product for the price and looks exactly as advertised. I bought it in gold and I really like it. Keyboard: Works, I don't like the feeling of it when you press down but it's ok. Mouse: Works great. When you first buy it you kind of have to smack the mouse a bit to get it out of sleep mode. USB receiver: Be careful with it, I broke mine :(...(it was my fault though). Otherwise, great product. I recommend.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/04/2020

    El articulo llego en perfectas condiciones es tal y como se muestra en la fotografía, ya lo revise y funciona a la perfección, también les comento que llego antes del tiempo estipulado, recomiendo al proveedor y la plataforma de Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/06/2020

    looks very fragile, but it is beautiful, and price was geeat. again it took almost 2 months to arrive

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/06/2020

    szállítási volt gyors, termék minden bizonnyal úgy néz ki, mint ez jó ár-érték arány, de az enyém érkezett néhány műanyag, hogy ad otthont egy csavart. csökkent a pontszámot a minőség, de keresni fogja, hogy frissítse felülvizsgálati pontszámot, hogy képviselje, hogyan a csere (feltételezve, én vagyok jogosult egy)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft14 317
    • Ft8 171
    • Ft6 657
    • Ft6 355
    • Ft11 986
    • Ft6 960
    • Ft9 987
    • Ft9 321
    • Ft10 987
    • Ft18 646
    • Ft8 655
    • Ft11 198
    • Ft6 657
    • Ft9 079
    • Ft18 162
    • Ft6 657
    • Ft14 529
    • Ft5 240