Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (131)
  • Kép (22)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(131)
    • 5 Csillag(109)
    • 4 Csillag(14)
    • 3 Csillag(6)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 06/03/2020

    No geral é ok. Os botões do teclado são um pouco rígidos, uma das teclas de acentuação tem os acentos demonstrados, mas a tecla não corresponde ao acento, provavelmente, por meu computador está configurado para Português e l teclado ser de origem chinesa. O mouse tem uma leveza e pegada super interessante, porém o plástico utilizado é fragil. Quanto ao funcionamento é normal, dentro da ciaxa não vem pilhas palito, portanto, há necessidade de comprar. A resposta da conectividade é normal, deixo claro que meu sistema de uso é Windows 10. O seu tamanho é super interessante por ocupar muito pouco espaço. Quanto a faixa preço, creio que deveria ser menor mesmo sendo um conjunto. A entrega foi super rápida considerando o país de origem e o estado que me localizo (MA). Claro, sem contar o alto aumento do dolar, corona vírus e probelmas das estradas brasileiras e a lentidão dos correios. Foi pedido dia 05/02 chegando dia 06/03. Por fim, o estado da caixa era um pouco amassada, mas tudo ok com o teclado e o mouse.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 28/04/2020

    El articulo llego en perfectas condiciones es tal y como se muestra en la fotografía, ya lo revise y funciona a la perfección, también les comento que llego antes del tiempo estipulado, recomiendo al proveedor y la plataforma de Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2021

    La confezione e un po' ammaccata ma il contenuto sembra intatto.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/01/2020

    Ürün güzel çalışıyor fakat kaliteli değil, klavye çok hafif olduğu için kayıyor, sabit durmuyor. Enerjiden kesmek için kapatma butonları yok, klavye de fare de kendini uykuda tutuyor.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/08/2020

    Mindkettő könnyű műanyagból készült, de pontosan úgy néz ki, mint a hirdetésben. A kulcsok egy kicsit merevek, de még mindig elégedett vagyok a vásárlással.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/06/2020

    looks very fragile, but it is beautiful, and price was geeat. again it took almost 2 months to arrive

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/02/2020

    excellent Seller and a Store.. it came quickly to me! 5 stare for sure!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/11/2019

    I love the keyboard but the f9 key is stuck in because it is damaged around it from shipping. I need a replacement.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/10/2019

    muito bom recomendo!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/11/2020

    A termék nagyon stilizált, az anyagok nagyon ellenállóak annak ellenére, hogy nincsenek fém alkatrészek, a méret nagyon kompakt és kényelmes, azt ajánlom, hogy nagyon, különösen, ha inkább a minimális stílus, nagyon jó design és nagy fúziós bármilyen eszköz teszi egy nagyon sokoldalú stílusos termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$20.99
    • US$43.99
    • US$18.99
    • US$55.99
    • US$19.99
    • US$18.99
    • US$17.99
    • US$50.99
    • US$71.29
    • US$17.99
    • US$39.99
    • US$46.99
    • US$39.99
    • US$33.99
    • US$34.99
    • US$12.99
    • US$19.99
    • US$545.99