Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (83)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(83)
    • 5 Csillag(73)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 03/02/2021

    Tisztelt Cím! Megkaptuk a terméket. Nagyszerűen müködik, tökéletes. Egy baj van: a méret nem jó. Európai méretben a feleségemnek az "L" méret a jó. Amit kaptunk, az "L" méret, de neki ez kicsi, valószínűleg a kínai "L" méret más. A mellékelt képen látható, hogy mennyire kicsi. Van-e olyan méret, ami az Ö 156 cm-es magasságához és a kb. 52-54 kg-os súlyához megfelelne? Ha igen (pl: "XL" vagy "XXL"), akkor ki szeretnénk cserélni. Ha megoldható, kérem tájékoztassanak a további teendökröl. Üdvözlettel: Tamás Ha nem ide kell kérésemet továbbitani, kérem, jelezzék, hogy hova továbbítsam a problémát és a csere igényünket.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2021

    Gilet molto comodo, parte interna soffice e piacevole al tatto. Sono alto 188cm e peso 80kg circa (alto e magro), ho preso una 3XL. Sopra ad un maglioncino veste leggermente aderente, senza dare fastidio. Secondo me era meglio una 4XL per via della lunghezza busto un po' corta. Per il resto veste bene. Consumo nei primi minuti di accensione al massimo (rosso) 5v 2A,quindi non prendete powerbank con uscita inferiore a 2,4A.Consiglio l' acquisto

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/12/2020

    A mellény közepén egy csomó vezeték érezhető, különösen a vállakon és a gomb közelében. A vezeték a csatlakozóval vékony. A mellény maximum 1,8 aper, a középső üzemmódban egyszerűen kikapcsolják és bekapcsolják, mint egy termosztát. De a legfontosabb dolog a méret! Vettem M-ku, így valószínűleg a gyermek 8 éves (lásd a képet, mint egy hatalom bank). Bánat... van benne egy szép mohahaj, rágó az oldalán. A mellény jól felmelegszik, de ebben az áramlatban, eltart pár óráig, míg kihajózunk egy csőrből. Örülök neki!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Ayder53
    TR
    15/01/2021

    A termék a 10.5 csillagos. Adok még egy perzsat a bátyámnak. A motor felmelegszik, mint egy tízes a futároknak. Az egyetlen mínusz a padnak külön zsebet kell csinálnia

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/12/2020

    A köszönet csak a bizonyításra vár

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/03/2021

    Remek termék, meglepett.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2021

    Nagyon élveztem! Megérte!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2021

    I bought this heated vest for my better half for christmas together with the battery: BlitzWolf® BW-P10 10000mAh. We are both very pleased with the products. We live in Sweden, and lately we have had a cold spell with temperatures around -18°C. She works outside and in an unheated building. This vest have been a godsent, and the battery lasts for about 6-7 hours when the vest is used at the middle setting. It does not make winter to summer however, but it does make a difference. With that in mind it is well worth its price, it is even a bargain ! I would gladly recommend it, and I am thinking of getting a vest myself.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/11/2020

    First time tried vest on my fishing trip. 15.000mAh battery bank was expired in 5 hour of work in middle power (blue LED light) on +2C environment temperature. I have ordered 5XL , which is for me little bit tighter and shorter than I expected . It may be perhaps 6XL for my body better solution (you do not have it on your offer). The solution is for extended fishing time on my boat to use car adapter (12V/5V DC) 2,5A , and 2m cable length tiker one ( bigger cross section) USB to USB connectors , to be weird on my leisure gel 12V battery , while I seat near fishing roads on the stern. Anyway, temperature inside my jacket is cosy enough to survive that condition on practically no movement .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/01/2021

    Úgy működik, amíg ki tudja választani a megfelelő méretet. A méret táblázat teljesen pontatlan eredetileg rendelt 3xl általában egy nagy, és nagyon szoros volt. Az útmutató azt mondja, 110cm mellkas mérése volt csak 100cm (bangod visszatérített így jó ügyfélszolgálat). Átrendeltem egy 5xl-t, és jól áll. Oké, van egy kis hasa, de a 3xl is nagyon szoros volt a vállán is.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft12 577
    • Ft7 230
    • Ft3 991
    • Ft2 513
    • Ft19 247
    • Ft10 375
    • Ft8 803
    • Ft3 158
    • Ft5 809
    • Ft13 074