Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (245)
  • Kép (20)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(245)
    • 5 Csillag(234)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 06/09/2017

    It took around 20 days to deliver. The packaging was not that great but the lens came undamaged. The lens cap is as shown in the picture.The quality of the cap is nice considering the price.The cap fits perfectly on my nikon 18 55mm lens. Happy with the product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/02/2020

    Perfeito!! Excelente preço. Funciona perfeitamente na Olympus Sp-570! Recomendo a sua compra!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/08/2019

    good quality, they fit better than the original on my Sony a58 18-55m objective.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/03/2018

    Parfait pour mon FZ-2000. L'original étant resté quelque part sur un chemin de montagne. La cordelette est par contre un peu cheap, mais elle fait le Job. Très contant de ce produit! Et à ce prix là je peu le perdre à nouveau. L'original chez panasonic étant hors de prix.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/02/2018

    Родная потерялась, стоит дороговато. Эти гораздо дешевле и более удобны в использовании(одевать/снимать). Заказал сразу несколько, разных размеров.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/02/2018

    Все отлично, подходит лучше чем родная

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/06/2017

    Es exactamente lo que pedí y le quede perfecto a mi cámara, lo recomiendo bastante.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Risineo
    DE
    21/05/2017

    The 55mm version is a great replacement for a broken cap of mine and protects the lens well. It comes with 50cm of black braided wire to attach the cap to your lens.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/02/2017

    Заказывал для друга на его Nikon D3000. Качество крышки отличное! Никаких соплей-наплывов, всё четко и аккуратно. Осталось прожечь ранее приобретенным здесь лазером логотип, и будет как оригинал, который в России за 500 с лишним рублей продают :D

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/03/2021

    Tökéletes illeszkedés és a műanyagok jók. Minden rendben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    recommendation for you
    • US$55.99
    • US$78.99
    • US$63.51
    • US$68.99
    • US$129.99
    • US$9.99
    • US$104.99
    • US$25.99
    • US$25.99
    • US$56.98
    • US$46.99
    • US$42.99
    • US$28.99
    • US$38.99
    • US$21.85
    • US$22.55
    • US$21.99
    • US$36.95