Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (27)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(27)
    • 5 Csillag(26)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 03/04/2021

    My order arrived today. I was a bit concerned over their color red and whether it would clash with my Honda VTX 1300 Retro red but they are a match to the color advertised. I'll have to admit that I was impressed. Although I ain't yet mounted them to attest to the sturdiness of these hard saddlebags they look good and a far cry better than the black leather saddlebags I now have mounted on my bike. I can't wait to install them...

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 11/01/2022

    nagyon szép nagyon csillogós stabilnak tűnik remek olyan mint a képeken egy héten belül kijött nagyon gyors volt köszönöm szépen ja és még van benne külön konzol is 😁

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/07/2021

    Looks and feels good. Easy fit for my 500cc vulcan. (almost too small) Sadly the mounting brackets had to be straightened in order to get the bolt from the bike through, but they do seem fine after i tightened the bolts, and bend them back

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2019

    thank you ! is very nice

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 07/02/2019

    looks very good. cant wait to apply them on my mototbike

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/02/2021

    Az előrejelzésnek megfelelően érkezett, a doboz szállítás közben több helyen megsérült, de a termék belső védőcsomagolása miatt a dobozok nem sérültek meg. A fedélzsanérok valóban gyengék, de a többi eleme masszív. Én 20-ért kaptam szállítással együtt, úgy megérte, de 39243.-Ft-ért már nem venném meg !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/09/2021

    a csodálatos több Dan az elvárásaim...csomagolás elég jó és a minőség mesés....szeretem vásárolni újra ugyanolyan jó minőségű termékek. 😍😍😍👌👌👌🙏

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/07/2021

    Tökéletes állapotban érkezett. A fényeket még tesztelni kell, de úgy tűnik, rendben van. Örülök, hogy nem habozok újra vásárolni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/07/2021

    kiváló termék és jó szolgáltatás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/09/2020

    These are nothing but plastic you wouldn’t give this plastic to children,I would give this item a one ☝️ ⭐️ maybe three rides before plastic breaks on bike bouncing around sad 😔 because they look great in photos ,hinges are flimsy so disappointed ,I will send these to a fibre glass person as they have a mould to strengthen

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$56.69
    • US$89.99
    • US$43.99
    • US$65.99
    • US$64.99
    • US$9.99
    • US$157.54
    • US$88.54
    • US$19.62
    • US$35.69
    • US$29.99
    • US$38.10
    • US$73.91
    • US$17.99
    • US$15.99
    • US$81.39
    • US$139.74
    • US$45.99