Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (120)
  • Kép (14)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(120)
    • 5 Csillag(115)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/09/2020

    received the items in a well packed bag. when I opened the box I was very pleased to see a high quality product. The red anodising is flawless on both sets I bought. For the money these items are exceptional good value and I think I will order another two.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/04/2021

    Kiváló termék, de műanyag zacskóban jött. Néhány horzsolás és nyomok az oldalán. Nem igazán számít nekem, de könnyen meggörbülhet a szállítás alatt. a prukk jó minőségűnek tűnik 😃

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2022

    Ez ugyanaz a T-sávos eszköz, amit korábban vettem, csak 40 cm hosszúak. Sajnos, a bensőséges webáruház nem teszi könnyűvé, vagy akár támogatóvá, hogy több azonos terméket vásároljon különböző méretű vagy színekkel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2020

    nagyon gyors szállítás (csak 13 nap), csomagolás nem volt olyan jó, csak műanyag zacskók. Az rendben van, ha nem rendelsz vele mást, ami megkarcolhatja, károsíthatja őket. Például a kispadi kutyáim, amik megkarcolták és megkarcolták. Nem szakítóok, de valakinek ez nem tetszik. egyenesnek tűnnek Mindent egybevetve, boldog vagyok velük

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/07/2022

    very good quality component which has many applications in my DIY workshop!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2022

    A termék megérkezett csomagolva puha műanyag és védve a végén. a mérések egybeesnek a leírással. Teljesen egyenes. Csak egy kis horpadás az egyik oldalon.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/01/2022

    A termék időben érkezett néhány kisebb sérüléssel (valószínűleg a szállítás során történt), de viszonylag jó állapotban. A menügyártás minősége nagyon jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/03/2021

    nagyon elégedett

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/07/2021

    A csomag megérkezett! Az igazság ment sokáig, de jött, és a minőség kiváló!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2021

    Delivery was good. Also impressed by quality of the tracks. They are super heavy and strong.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$9.99
    • US$16.66
    • US$10.38
    • US$7.99
    • US$5.99
    • US$20.99
    • US$7.99
    • US$5.99
    • US$11.54
    • US$7.99
    • US$24.99
    • US$8.99
    • US$12.99
    • US$11.54
    • US$18.39
    • US$26.99
    • US$6.29
    • US$45.99