Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (92)
  • Kép (14)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(92)
    • 5 Csillag(78)
    • 4 Csillag(12)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/04/2021

    Működik, amíg rá nem jön, hogyan kell alkalmazkodni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/06/2021

    Eredeti termék, ajánlom

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/02/2017

    Отличный обучаемый пульт, хорошо изготовлен. Одной командой можно перенести с уже обученного на пустой такой же , то есть сделать клон. А так по одной кнопке обучение, как у всех.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/04/2017

    Доставка заняла менее месяца. Пульт в заводской упаковке. Работает нормально с той техникой, которая есть у меня дома. Спасибо.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/02/2018

    Hurray! Great product! Recommend! Thank You! С Днем Красной Армии и Военно-Морского флота! 23 февраля! On the day the red Army and Navy! On February 23!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/08/2017

    This remote control work well and setup easy. One down side is only it weight. It so light that cause felling non rigid even though it survive many fall without any damage appeared.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/02/2017

    this was the solution to my problems! i replaced 3 of the remotes on my living room and was so easy to set up!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/03/2018

    I am controlling my TV,set-top box, music system, android tv box with one remote..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/05/2020

    need to pair with old remote, after all i already throw away the old.how to pair

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/09/2019

    100%every key learning remote. All keys works separately for TV.. Box... Etc

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 142
    • Ft2 540
    • Ft3 494
    • Ft6 990
    • Ft3 142
    • Ft4 541
    • Ft1 813
    • Ft4 541
    • Ft5 240
    • Ft4 541
    • Ft3 100
    • Ft8 038
    • Ft5 240
    • Ft4 193
    • Ft3 494
    • Ft3 024
    • Ft3 494
    • Ft6 990