Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (648)
  • Kép (95)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(648)
    • 5 Csillag(604)
    • 4 Csillag(39)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 08/06/2021

    Határozottan frissíteni a készlet, műanyag extruder Ender 3 V2, azok az eredetiek teljes szar és szünet szuper gyorsan. Nem illik a V2-eshez a dobozból. A bemeneti csatlakozó ütközik Z tengely vezető csavar. Meg kellett szabadulnom tőle, és hozzá kellett tennem egy szálvezetőt, hogy az izzószál ne karcolja meg a bemeneti szálat. Mivel a többi említett E lépés/mm újrakalibrálást igényel, 93-ról 138,6 lépésre kellett mennem. Összeszerelés elég egyszerű, csomag jött utasítás nélkül, bár. Azt tanácsolom, hogy használjunk némi zsírt a fogaskerekekre, hogy megelőzzük az idő előtti kopást. A csomagolás nagyon gyenge, semmi más, csak műanyag zacskók. Nehéz elhinni, hogy semmi sem sérült meg a szállítás során.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2021

    Nagyszerű termék, de sajnos hiányzott egy darab. Üzenetet küldött, és pár napon belül új alkatrészt szállítottak. 16 napig tartott a KN-től az NZ-ig. Remekül működik, miután beállította az estéket 93-ról 139-re.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 22/01/2021

    Jó, boldog vagyok. csomagolás lehetett volna jobb. Talán egy kis buborékfóliát. Az árut most tették be a cipzáras zsákba, majd a szállítózsákba, védelem nélkül, és megsérült, most, hogy a festék letört.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/09/2021

    Jól készített extruder. Egy szép kiegészítő az Ender 3 V2-höz. Ezt ajánlom, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az izzószál megfelelően tolódik a fúvókához. A csomagolás jobb lehet.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/04/2021

    Item arrived in good conditions, no missing parts, packaging was nothing special but doesn’t matter much. So far everything seems solid and nothing broken.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/10/2020

    Very well packaged, installation takes about 30 minutes. If you have Ender 3 Pro, you need to change steps for extruder, from 93 steps (stock extruder) to 139 steps this dual gear extruder. So far I am happy, it works. I bought this dual gear extruder because stock extruder has small slippage with some filaments. Definitely recommended.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/10/2020

    Nice looking and a more durable extruder than the original plastic one. A bit of the red paint was missing in a few smaller places, so the silver color underneath was exposed. The extruder seems to work good so far. Note that new E-steps will have to be calculated, i had 93 on the old plastic extruder, and with this metallic extruder i have 143.9 on my Ender 3 V2. EU shipping from the UK warehouse was not the fastest but acceptable.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2021

    A főnöke lehámozott és egy kicsit összetört. Jobban be lehet csomagolni. Egy csillag hullott. Gyorsan jött, teljes egészében. Törökország elérte a kezemet az Aras Cargo-val.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/09/2021

    Mint leírt. Telepített Anycubic i3 Mega S és megszabadulni a gyári műanyag Titan extruder (replika). A telepítés után e-lépések kalibrációja szükséges a 3d nyomtató megfelelő beállításához. A nyomtatás minősége javult, minimalizálja az extrudálási problémákat és a zajt. én teljesen ajánlom ezt extruder!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/04/2021

    this feeder actually is better than the original one that came with the Ender3. The only problem that I have is that my extruder gear was lil short but I glued it so it’s fine

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft60 432
    • Ft5 238
    • Ft922
    • Ft3 558
    • Ft2 399
    • Ft7 119
    • Ft16 021
    • Ft17 091
    • Ft58 274
    • Ft2 464
    • Ft1 421
    • Ft67 524
    • Ft116 856
    • Ft1 165
    • Ft3 558
    • Ft15 308
    • Ft1 421
    • Ft107 606