Vásárlói vélemények

4.82 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (137)
  • Kép (13)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(137)
    • 5 Csillag(121)
    • 4 Csillag(10)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/04/2021

    Kit effettivamente completo di tutto, peccato che il motore è diverso dagli altri già montati dalla fabbrica sulla stampante, creando un problema di passi che faceva in più all'avvio. Il problema l'ho risolto sostituendolo con quello dell'estrusore che è uguale agli altri già montati. Con questo escamotage ho risolto il problema e adesso ho un asse Z che lavora bene. Peccato che i supporti per l'alimentatore siano insufficienti, un altro in più eviterebbe che l'alimentatore oscillasse.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/09/2020

    So far everything works fine. The only issue I had is the screws for the lead screw bearing guides were too big. They did not fit the T-Nuts and the holes in the guides so I had to get the right ones as you can see in the photos.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/06/2021

    csodálatos termék gyors szállítás. a telepítés egy kicsit nehéz, de egy idő után, és egy csomó tuning és kegyelem a peinter tökéletesen működik!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/04/2021

    Produsul a venit repede, aproximativ trei săptămâni. Sa montat pe o imprimanta Ender 3 v2. Mulțumit de produs.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/05/2021

    Most kaptam meg a terméket, az egész folyamat kiváló volt, rekord idő alatt érte el a föld ezen végeit, most telepítse a tengelyt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/03/2021

    It is ok

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/04/2021

    kiváló készlet működik, nem igényel x tengely magasságának ellenőrzését időről időre, de drasztikusan javítja a nyomtatási minőséget közvetlen meghajtó beállításokkal.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/01/2021

    Alles soweit OK. Leider passt die Ausrichtung der Motors zur Spindel nicht ganz und ich müsste etwas probieren, bis es gepasst hat.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • VIP4
    CA
    24/11/2020

    works well with no issues. installed quickly with pictures from the makers web site

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/09/2020

    Arrived quicker than expected, well packed, all items of good quality. There was an unexpected bonus of a surprisingly comprehensive tool kit !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft48,168
    • Ft79,250
    • Ft12,428
    • Ft40,399
    • Ft45,371
    • Ft80,493
    • Ft5,280
    • Ft5,902
    • Ft60,914
    • Ft929