Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (22)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(22)
    • 5 Csillag(18)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 30/09/2020

    Good product, the sound is excellent, love it for that five star. Keep up the good service seller.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2019

    chegou bem obrigado muito bonito muito bom funcionar bem

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/11/2019

    chegou bem obrigado muito bonito muito bom a funcionar bem

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/01/2020

    looks great

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/04/2021

    Produto de ótima qualidade, som de muita qualidade pelo custo benefício, chegou em um tempo satisfatório... Adorei!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/05/2020

    Jól hangzik, mély. Az oszlop gyönyörű. A hang lejátszása során a hangszóró folyamatosan sziszeg, függetlenül a hangerő szintjétől. Ha felhangosítod, nem hallod.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/01/2020

    Nagyon jó hangzás és nagyon könnyű kapcsolat a okostelefonnal és a táblagéppel. Nagyra értékelte a lehetőséget, hogy töltse be a zenét akár USB nyitott és SD mikrokártya. A rádió nagyon érzékeny és tiszta szintonizáció. Nagyon hasznos, ha van valami fesztivál a falu központjában, hogy néhány zene nélkül kábelek, m CD lejátszók és így tovább! köszönet Banjó, mint mindig segítséget találni hasznos és minőségi termékek!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/10/2019

    Une enceinte fantastique pour le prix. Je l'utilise essentiellement pour lire une clé USB avec tous mes morceaux favoris de Rock, Country, etc... quand je bricole à l'atelier. L'enceinte est arrivée très vite et très bien emballée. Le son est d'excellente qualité (1 woofer bass reflex et 2 HP stéréo). Le design est agréable et la télécommande un plus. Je recommande avec enthousiasme si, comme moi, vous ne supportez plus les radios FM avec toujours les mêmes chansons minables en boucle et entrecoupées de pubs insupportables... Fantastic speaker for the money. I use it mainly to read a USB key with all my favorite songs of Rock, Country, etc ... when I tinker at the workshop. The speaker arrived very quickly and very well packaged. The sound is of excellent quality (1 woofer bass reflex and 2 HP stereo). The design is nice and the remote a plus. I recommend with enthusiasm if, like me, you can not stand the FM radio with always the same shabby songs looped and interspersed with unbearable ads ...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/03/2019

    Después de una larga espera resulta que cuando abrí el paquete ufff. Sol presa está roto .un dejarte total

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/12/2018

    Tökéletesen működik,.a hangja is jó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft25 036
    • Ft7 497
    • Ft17 402
    • Ft15 515
    • Ft17 983
    • Ft18 337
    • Ft13 399
    • Ft33 507
    • Ft8 813
    • Ft31 739
    • Ft23 204
    • Ft39 693
    • Ft6 696
    • Ft17 402
    • Ft32 444
    • Ft13 460
    • Ft29 311
    • Ft9 872