Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (98)
  • Kép (15)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(98)
    • 5 Csillag(90)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 08/12/2021

    Elles m'ont l'air très bien. Je ne les ai pas encore monté mais j'ai trouvé la possibilité de les enlever facilement intéressante. Le poids supporté est de 300 kg. J'ai déjà acheté un modèle similaire pour lequel j'ai fait un retour avec photo de montage à l'appui pour un meuble destiné à une dégauchisseuse raboteuse montée sur un plateau qui s'élève pour l'utilisation. Vous pouvez voir mon avis en allant sur mon profil. Quand j'aurai fabriqué ce nouveau meuble pour ma scie sous table et ma défonceuse je mettrai les photos. N'hésitez pas à cliquer sur le bouton qui va bien, cela encourage à laisser des avis détaillés

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/02/2022

    product is well packed and undamaged in transport. the product is even better than I expected and will buy it again if needed.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2022

    consegnato in pochissimo tempo. le ruote ed il supporto sono veramente robusti. all'interno c'è tutto il necessario al montaggio sia con fori passanti che con viti per legno. dentro ci sono anche le staffe per lo smontaggio veloce.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/11/2021

    Nagyszerű vásárlás. minőség, kivitelezés Nagyon jó Gyors szállítás és jó ár Nagyon ajánlom Veiko termékeket

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/11/2021

    Szuper gyors szállítás és kiváló minőségű termék. Nagyon erős. A csavarkulcsokat is beleértve. Nagyon ajánlott!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/01/2022

    Szépen becsomagolva érkezett. Nem volt időm a munkapadomra csatolni

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2022

    Szeretem a...Több

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/01/2022

    Nagy termék, erős teljes és jól elkészített!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/05/2022

    A minőség... Szeretem ezt a márkát, hogy sok mindent vettem a műhelybe

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/02/2022

    Egy nagy csapat gárdista. Gyors szállítás Finnországba, kevesebb, mint két hét.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$42.72
    • US$39.26
    • US$36.95
    • US$42.54
    • US$84.30
    • US$24.99
    • US$156.39
    • US$16.79
    • US$345.33
    • US$46.19
    • US$19.62
    • US$95.99
    • US$65.99
    • US$115.99
    • US$23.99
    • US$105.99
    • US$99.99
    • US$21.39