Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (172)
  • Kép (18)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(172)
    • 5 Csillag(158)
    • 4 Csillag(9)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 06/02/2022

    I couldn’t resist getting some more clamps at this price. They seem ok, although not as pristine as my Irwin clamps. The finish could be more refined but I now have 4 more clamps 🙂

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 05/05/2022

    5 nappal korábban érkezett. De holnap a teszt. Ács vagyok, ezért minden nap dolgoztatni fogom őket. Remélem, megtartják a sajtót.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/02/2022

    Prompt delivery, well packaged clamps. First impression is good quality and easy, smooth one handed operation. Semi-rigid rubber jaws to protect workpiece.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/07/2022

    Jó minőségű termék, jó kivitelben és jó áron / Jó minőségű, jó ár és jól kész termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/02/2022

    Morsetti molto ben fatti, robusti e solidi, consegnati in pochi giorni, ottimo prodotto e consigliati!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2022

    Tizenhét nap alatt érkezett meg a csomag. Azt nem mondom, hogy kiváló minőségű a szerszám, láttam már jobbat is. De legalább nem olcsó.😉 Hobbi célra remélhetően jó lesz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/05/2022

    nagy bilincsek, nagyon erős és jól készített

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/02/2022

    veramente robusti e ben finiti

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/02/2022

    Wery good quality, strong. Fast delivering.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/08/2022

    Purtroppo il pacco era danneggiato ed aperto! Per fortuna i quattro morsetti c'erano tutti e tutti funzionanti.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$36.99
    • US$24.99
    • US$17.99
    • US$13.99
    • US$35.99
    • US$57.49
    • US$25.99
    • US$19.99
    • US$35.99