Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (38)
  • Kép (1)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(38)
    • 5 Csillag(32)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/02/2021

    Preke i Lietuva atkeliavo per 20dienu,veikia puikiai.rekomenduoju pirkti.Viena baterija per 2h neisikrovi.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/12/2020

    Super J'ai pris le modèle avec 2 batteries, j'avais du bois à couper et avec les deux batteries j'ai pu me geler pd 2H avant que les batteries ne capitulent. Le cache chaine noir n'est pas très solide , je l'ai déjà cassé ! Mais vraiment un super achat, la chaine coupe super bien et le moteur à une niaque d'enfer !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/08/2021

    Ta mała piła zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie. Zestaw ma ładowarkę w zasilaczu, podpinasz baterię i po naładowaniu lampka zmienia kolor z czerwonej na zieloną. Sama piła jest mocna i tnie szybko. na jednej baterii obciąłem gałęzie z jedną godzinę. Oczywiście nie non stop, ale ciągle. obciąłem i przemieszczałem się. Bardzo fajne urządzenie. Ma zabezpieczenie przed zakleszczeniem i rozładowaniem baterii, po prostu zatrzymuje się w miejscu. Polecam

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/05/2021

    É um produto muito bom. É leve e tem uma corrente que corta rápido e facilmente. O único aspecto negativo é a falta de um mecanismo automático de lubrificação. Poderá, também, dizer-se que elemento protector da corrente, por ser de plástico, é muito frágil. Mas, tendo em conta o preço, não é de estranhar.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/08/2021

    nagyon gyors szállítás jó állapotban még ezzel a dobozzal is.Nem próbáltam a területen, de azt hiszem, hogy ez a munka, mint az akkumulátorok látni fogjuk a munkaórák.A gép jó teljesítmény n a súlya körülbelül 2300grs

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 14/06/2021

    товар не получен , в отслеживание пишут неудачная попытка вручения груз перемещен между складами внутри офиса

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/05/2021

    appena accesa a vuoto dal motore ha iniziato ad uscire fumo immediatamente ho spento riprovato dopo circa 15 minuti il fumo e sparito e a quanti sembra funziona ho fatto un taglio e la catena gira lentamente ma taglia pensavo meglio

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/05/2021

    Szállításkor a csomagolás egy kicsit szakadt, de nem tört el. A termék jól felépített, és a test és az akkumulátor Sajnálom, hogy nem volt mutatóm, de jó ár-érték arány

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2021

    Looks like a good reasonably solid item. Have not tried to use it yet so i cannot comment on its operation at present. But it looks like it will do the job i purchased it for.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/01/2021

    bir parçası kırılmış kargoda kırılmış budurumda nasıl çalışaçak buna çözüm

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft10 500
    • Ft11 455
    • Ft10 500
    • Ft12 728
    • Ft6 681
    • Ft11 360
    • Ft12 410
    • Ft20 049
    • Ft10 500
    • Ft8 450