Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (46)
  • Kép (10)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(46)
    • 5 Csillag(37)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/04/2023

    Good Product when converting topshsk paint gun to run on Einhell battery as I have these more than 10+ and converting black And Decker angle grinder on Einhell and I do plan to have make adapter Makita that run on einhell I do have necesary to make it, I use topshak battery to run this gun, it can work with Makita battery I do not use it often when necesary It was Good Buy, I have same air tools(air connectors screws,longer tube) from compresor thinking it Will fit but it did not, I did see on YouTube Electric Like this one have aditional extension It seems than can Fit ordinary screw M12 thread, but I need to find samething Like that with hole, Thanks Banggood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2023

    Gyorsan megérkezett, sértetlen csomagolás. Minden rendben volt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/08/2022

    Adtunk track + küldött + kézbesített az Orosz Föderáció központi részébe: 1+0+7=8 nap. A nyomkövetés minimális, csak IML, amely továbbította a csomagot az SSE és ott a nyomkövetés megállt. Műanyag zsákba csomagolva, kartonba, papírzacskóba buborékfóliával. A doboz és a papírzacskó egy kicsit lyuk van, de a fegyver sértetlen. Teszteltem a magas hőmérsékletű Bison rudak, amelyek hőmérséklete 150°. De még 220-nál is olyanok voltak, mint a friss tömítőanyag. 24 óra elteltével a bekent ragasztó valamivel rosszabb, mint a hideg műanyag. Attól tartok, hamis rudak voltak. Mért áram: amikor a dióda villog, akkor 6.5A fokozatosan csökken 1A az akkumulátor feszültsége 18V nyugalmi. Ha megnézzük a terminálok közelében valamilyen más eszköz ennek az akkumulátornak, vagy akár maga az akkumulátornak a fészkek mellett, láthatjuk, hogy ezen a fegyver terminálok vannak eltolva. A fényképek alapján feltételezhető, hogy nem illett a vezérlőpultra.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2022

    Jól működik. Az aksi nagyon keményen ment be. Egy kis csiszolás után az eredeti Makita akkumulátorok tökéletesen illeszkednek.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/04/2022

    Oké, rendben.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/03/2022

    Jól működik,minden rendben,kicsit lassan melegszik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/08/2022

    Nagy és nagyon tiszta és biztonságos köszönhetően az eladónak, és javasoljuk, hogy foglalkozzon.. Gyors szállítás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/06/2022

    Nagyon jó szilikon pisztoly gyorsan felmelegszik szivárgás nélkül... nagyon gyors szállítás két hét alatt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/05/2022

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Winman
    IT
    05/07/2023

    Sok forró ragasztópisztolyom volt, de ez amellett, hogy sokkal praktikusabb az akkumulátornak köszönhetően, tiszta munkát végez anélkül, hogy a ragasztó önmagában kiesne ki a csőből. Nagyszerű termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$27.99
    • US$11.54
    • US$14.42
    • US$45.99
    • US$36.99
    • US$7.46
    • US$39.99