Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (174)
  • Kép (23)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(174)
    • 5 Csillag(171)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 30/11/2021

    ..... Egy jó edény vizet és italokat... . Minden a termékleírás szerint... ... Jó minőségű anyagok és design... .. Pár órán át stabilan tartja a hőmérsékletet... ..a város gyönyörű és biztonságos zár pozícióban .. . Gyors küldetés!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/07/2021

    Sértetlen csomagolás. Nagyon tetszik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/12/2021

    Ez egy kicsit kicsi a vizes palackhoz... De szép design és ár

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2019

    I am very pleased with the product. I used the thermos on the ski slope, at -4 degrees celsius, kept my coffee warm all day. The paint seems pretty strong. The design is very nice. I bought it for $ 18 on November 27, 2018. The delivery was made on January 11, 2019. I intend to buy a white thermos as well.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/12/2018

    ottima borraccia termica, ottimi materiali e costruzione (come da tradizione Xiaomi) e con apertura comoda e semplice, si può tranquillamente usare con una mano. ottimo anche il sistema di erogazione dell'acqua, che permette al liquido di fuoriuscire nella giusta quantità senza il rischio di bagnarsi. sono rimasto così soddisfatto che ne ho preso anche 2 nella versione più grande (460 ml) spedizione nei tempi previsti. consigliata 😉

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2020

    Kiváló termék. Fenntartja a folyadék hőmérsékletét 24 órán keresztül. Régen jeges vizet hordtam a kocsiban. Még az erős naptól számított 34 fokos hő mellett is a folyadék éjjelig hűtve marad a palack belsejében. Csak 500ml kapacitása lehet. A minőséget ajánlom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2019

    I love this bottle!!! it can keep the water warm for many hours, it has nothing to do with other cheap bottles!!!! I fill the bottle with hot tea early in the morning and at the evening it is still warm!!! highly recommended, and also banggood is perfect as always!!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2019

    Ideal para llevar el Caliente al trabajo dura caliente 8 horas o más lo utilizo a diario en mis turnos de noche

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/08/2020

    it's soo cool product. High quality material , luxury ends.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/10/2019

    The best thermos for one person. Holds the temperature. Can be opened with one hand.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$30.03
    • US$19.54
    • US$41.57
    • US$18.47
    • US$26.55
    • US$21.93
    • US$23.10
    • US$14.05
    • US$12.69
    • US$10.50
    • US$32.34
    • US$26.45
    • US$39.26
    • US$25.29
    • US$25.41
    • US$20.78
    • US$21.93
    • US$33.48