Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (33)
  • Kép (1)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(33)
    • 5 Csillag(32)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 22/05/2020

    da considerarsi un giocattolo, ma funzionante, per esperienza 3d si può acquistare.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2021

    These really are fantastic for watching 3D movies with a 32GB TF flash card and mini keyboard-mouse (I use https://www.banggood.com/A36-2_4G-Wireless-Four-Color-Backlit-QWERTY-Mini-Keyboard-Touchpad-Airmouse-for-TV-Box-Mini-PC-p-1564816.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN&ID=531878). My advice is to take large 25GB+ 3D movies and re-encode them to 1080p MP4 format so you can have 10 or more 3D movies on the card at a time. Also, surprisingly, these work best when I wear my normal corrective vision glasses and place the VISION-800 over the top. It also needs to be said the SOUND is INCREDIBLE with the build in separate-channel earbuds. You get the 3D surround effect really good. My advice is also to take off the wrap-around ear sticks and attach the supplied elastic headband - much more comfortable. I absolutely love watching movies at night in bed with these. They really work well!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/06/2021

    Csodálatos ultrakönnyű hordozható színház. A jelenetek csodálatos tiszta és videó lejátszás nagyszerű. Nem ad érzés, hogy egy s.all mozi, és nem teljesen elhomályosítja a valós világ látóterét, mint egy VR fejhallgató lenne. Támogatja a csövet, így használhatja a vezeték nélküli fejhallgatókat és a billentyűzetet / egért. Csak néhány kikötés: A mellékelt dúcegér nem működik, ha az eszköz töltődik. Csak 2 GB-os storqge alkalmazásokhoz, és ennek a felét a rendszerfájlok és az előre telepített alkalmazások használják, amelyeket nem lehet eltávolítani. Képernyők 4:3, így a szélesvásznú formátumok még kisebbek és postafiókok. Az építmény minősége egy kicsit törékeny. A szerkezet valószínűleg eltörik, ha leesik az arcáról egy kemény padlóra. Ha szeretne néhány nagyobb apps meg kell szerezni az apk fájlokat magad. A bolt nem ad hozzáférést sok közös alkalmazáshoz. Android 4.4 -- néha nehéz kompatibilis alkalmazásokat találni manapság. Futtathatja a Netflixet, az Amazon videót és a Youtube-ot. Nem kaptam más alkalmazást, hogy működjön. Összességében, ha azt szeretné, hogy egy ultra kompakt virtuális színház.A nagy ár, ez a készülék az Ön számára.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/02/2021

    so far these glasses work really well. the battery life isn't great ( about an hour if your using wifi and bluetooth) the video resolution is great. my only warning is that if you have glasses it gets a little uncomfortable using these with your glasses on. all in all for the price these glasses are great

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2021

    Det var meget hurtig forsendelse det er jeg glad for men jeg kan ikke forstå er I sendt en pakke der nemt kan åbne jeg fik kasse der kun lukket med magneten Men det er mangler heldigvis ikke noget

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/03/2021

    Works perfectly. But the adjustment for different shapes of noses as well as the distance between eyes is poor.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/01/2021

    non e il massimo la visione e mediocre e non sono veri gli 80 pollici dichiarati dal venditore e non e perfetto

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/01/2021

    Tienen muy buena pinta y se ven muy bien, el 3D se ve muy bien. No trae instrucciones pero enredando va saliendo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2020

    Tökéletesen működik!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/09/2021

    Oké, jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 274
    • Ft5 241
    • Ft52 439
    • Ft190 100
    • Ft131 102
    • Ft7 188
    • Ft6 486
    • Ft9 830
    • Ft36 716
    • Ft16 647
    • Ft75 382
    • Ft104 881
    • Ft85 215
    • Ft209 766
    • Ft385 775
    • Ft85 215
    • Ft209 766
    • Ft4 916