Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (58)
  • Kép (15)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(58)
    • 5 Csillag(54)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/01/2021

    A drón gyorsan megérkezett. A táska egy kicsit behorpadt, a többi tökéletes. Mellékelt vállpánt a táskához és propellerek pót. Az én verziómban 2 elem van, egy már felszerelt, a második csomagolt

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 09/12/2020

    K1 pro visuo the drone is well made apart from 1 thing the props are very tight and cause the drone to toilet bowl I switched them for some others and the problem was solved photos 4k video 2 k saved to sd card video shall post on YouTube very soon

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/03/2021

    Arrivato in9 gg.,il pacco era in buone condizioni. Il drone è bello,apparentente robusto e ben costruito.esteticamente ricorda un po l' sg906 o 8l kf107. Il telecomando appare piu curato di altri,ma il display è troppo piccolo e limitato. Le leve di comando non si manovrano bene cone in altri modelli,il comando di sblocco è al contrario del solito e la procedura di stop e,a dir poco,orribile.. In volo ,il drone è bello,performante e con una ottima autonomia. I video sono ok,molro buoni se si usa la sd,con solo un po'di effetto vibrazione. Buono il gimbal Il drone presenta una discreta inerzia,nel cambiare la direzione.resiste molto bene al vento. La discesa è molto lenta,e la procedura di atterraggio è da rivedere...il drone,toccata terra,rimbalza,in modo un po' troppo forte,si può danneggiare il gimbal Nel complesso è un valido oggetto,con alcuni difetti da rivedere,venduto ad un giusto prezzo. Ps.signori di banggood,se anche stavolta non pubblicate laoa recensione, perché non ho fato 5 stelle e ho fatto qualche osservazione negativa,beh,andate a quel paese,ke non ho più fiducia in voi

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/04/2021

    Jó állapotban érkezett Brazíliába, a határidő előtt, és nem volt adóztatva... Drón show kezdőknek!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    Gostei, comprei no ano passado na promoção da banggood, um ótimo custo beneficio. Queria saber da loja Banggood o site ou email do fabricante Visuo . Queria saber fabricante do Viso que emitir o Certificado de Marcação CE por meu email para poder homologar no meu pais Brasil o drone.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 15/06/2021

    I liked,fast delivery i bought in may 30, and i received today morning, i didn't test yet, but it's working

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/04/2021

    szuper hiper mega gyors szállítás és nagyon jó drón nagy kép és videó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/06/2021

    Milyen szép drón, TNX eladó. A kamera tiszta.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2021

    Espetacular!!! Tudo conforme o anunciado e entrega super rápida. Acabou de chegar, Dois dias 👌👍 Desejoso de experimentar.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 23/09/2021

    Nagyon gyorsan megkaptam. Az első járattal. Nagyon elégedett voltam a képével és működésével. Őszinte a pénzéért..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 408
    • Ft35 008
    • Ft3 498
    • Ft4 771
    • Ft8 590
    • Ft5 408
    • Ft111 081
    • Ft14 638
    • Ft5 726
    • Ft2 203