Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (22)
  • Kép (0)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(22)
    • 5 Csillag(20)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 05/05/2021

    Minden megfelel a méretnek. Egy jó nyári lehetőség.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/02/2019

    Beautiful fabric. Unfortunately, this is slightly too tight across the bust, so I have not worn it yet. I am a UK size 20 with a bra size 42DD. The overall size is fine, so I would not have wanted to go for a bigger size. I did contemplate slashing it down the front and insetting a white panel, but as I am currently losing weight, I will probably give it a couple of months and try it on again.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/02/2019

    colis arrivé avant la date prévue. chaque vêtement enveloppé individuellement et protégé. La taille est nickel et les couleurs conformes aux photos. Je recommande.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/11/2018

    Отличный натуральный х/б материал. Хороший фасон - свободная, легкая, качественный пошив. Довольна. Не зря ждала, когда появится нужный мне размер.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/09/2018

    Feels comfort.Nice Fabric,Side Button is Perfect.Seems better than pictures.All is against my imagination.Thank you.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/10/2019

    I like it !

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 16/03/2019

    muss es leider zurück schicken....da zu klein. Bitte senden Sie mir einen Rücksendeschein mit ihrer Adresse. Danke im Voraus.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/07/2020

    Great

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/04/2020

    Gyönyörű, imádom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2020

    kiváló minőségű nagy érték tökéletes illeszkedés

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$23.09
    • US$24.24
    • US$18.47
    • US$28.74
    • US$14.69
    • US$21.93
    • US$34.64
    • US$26.55
    • US$21.93
    • US$41.57
    • US$21.99
    • US$27.71
    • US$21.99
    • US$21.93
    • US$25.40
    • US$23.09
    • US$20.78
    • US$23.99