Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (40)
  • Kép (0)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(40)
    • 5 Csillag(36)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 05/11/2020

    Gyors volt, de csalódtam a méretben. 12-est kértem, mert azt hittem, M-mel egyenlő, és XL-t kaptam. Nem fogok még egyszer alkatrészeket vásárolni a kérdéses szállítótól.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/10/2020

    Nagyon jó termék, csak a probléma a méret zavara, a ruha minősége kiváló, leginkább alkalmas viselni a téli szezonban

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/04/2021

    very nice, maybe I order an other colour later...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2021

    My wife loves it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2020

    suka banget cuma salah pilih size terlalu besar, tapi bagus juga sih

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/11/2020

    Recibido a tiempo. Totalmente satisfecha!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/11/2019

    My favorite dress at the moment. It is easy to slip over my head and needs no undergarment to prevent see-through material. I usually use a scarf that compliments the sage color. I plan on buying a few more as they are so comfortable.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • VIP3
    GB
    02/01/2019

    I have ordered many dresses from this site. All are very well made, comfortable and stylish. I highly recommend. The ordering for bulk buys is complicated, but once sorted, the staff were very supportive and professional

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • DebVIP1
    AU
    12/02/2018

    Thank you for such prompt service and delivery. My dress arrived and I love it. Can't wait wear it, very happy with the quality too. Might have to get one in each colour now! :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/08/2019

    Great,Great piece. Will be very versatile in my wardrobe with tights or leggings in fall.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft10 168
    • Ft9 076
    • Ft14 527
    • Ft9 076
    • Ft9 076
    • Ft10 168
    • Ft6 535
    • Ft9 803
    • Ft9 076
    • Ft10 529
    • Ft10 529
    • Ft10 847
    • Ft10 168
    • Ft10 168
    • Ft8 350
    • Ft6 507
    • Ft9 076
    • Ft8 715