Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (22)
  • Kép (1)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(22)
    • 5 Csillag(20)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/07/2019

    Good product, easy assambly. A little wobblly in the air on turns - something with the gyro to investigate.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 11/01/2021

    Két modellt vettem. Sajnos az egyiküknek problémája van a repülő rádiórendszerével. Én cserélt az adó a második, hogy kaptam, és a kérdés továbbra is maradt. Reméltem, hogy a probléma volt a rozs adó, de elég világos, hogy ez a sík / vevő oldalán. A gép elveszti a jelét, miután 75 lábnál messzebbre ér. mi az a folyamat, hogy a gépet kicseréljük egy másikra, amely nem rendelkezik ezekkel.7

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/04/2021

    Egy kicsit nehéz a szárnyaihoz, de elég erős, hogy megőrüljön. A stabilizátor egy kicsit ideges, de az egész egy szórakoztató sík. Irreális dolgok, Banjó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/06/2021

    arrived in good condition, went together ok mostly had to double nut the prop shaft.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/11/2017

    The voltanex comes with a 2s 500mah 20c 7.4v battery with an 8v usb charger. the battery also fits my v915 helicopter charger. The 2s 850mah 7.4v battery from the helicopter worked just fine in the cub and the upgrade 2s 1000mah 25c 7.4v battery for the v915 is available on banggood and fits perfectly into the cub. Do not go lower than 20c for a replacement. The wltoys charger is exactly identical to the FMS 800mm Bf109 I have as well...

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 17/12/2018

    Mooi vliegtuig met brushless motor en gyroscoop. . Uitstekende site voor RC modelbouw. Groot assortiment onderdelen voor een lage prijs en meestal geen verzendkosten. Vaak extra korting met kortingscode voor een aantal producten bovenop de al lage prijs Uitstekende service als je contact met ze opneemt; Dit gaat heel snel via een chat. Vriendelijke mensen die je direct goed helpen. Het beste van alles: geen douanekosten !

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 01/01/2019

    The picture of the product was blue sticker, but the product I received was red, but I understand this. But the tail wheel is not included. Just send me the tail wheel parts.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 14/07/2017

    Excellent model. Broke the first prop whilst learning how to taxi! Looking for more now. Not enough battery! Need a couple of spares! Can't get them! Hope to be flying soon. Cheers

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2020

    Megérkezett! A futár hazahozott. Az alapvető részlet egy kis horpadás (nem nagy) remélem, hogy a repülés nem befolyásolja.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 17/05/2018

    Missing detailed description for assembly the rudder servo is not centered the wing is not exactly fitting to fuselage. Otherwise not complicated to build.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 411
    • Ft9 456
    • Ft2 595
    • Ft4 096
    • Ft18 934
    • Ft2 519
    • Ft5 073
    • Ft4 632
    • Ft1 258
    • Ft4 484
    • Ft26 426
    • Ft27 056
    • Ft20 176
    • Ft23 645
    • Ft40 987
    • Ft18 915
    • Ft17 339
    • Ft39 725