Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (25)
  • Kép (6)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(25)
    • 5 Csillag(24)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/09/2021

    Jó minőségű anyagok, gyorsan érkezett, köszönöm!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/07/2019

    I already have the older version of the Phoenix 2000 and 1600. I read the reviews from others and decided to go with the V2 2000 kit version. I also purchased the Volantex 4023 1050kv motor as it appears to be the best for these. Other motors I have used are COBRA C2221/12 kv1250-(very powerful and runs cool but these are a bit expensive). EMAX GT2218/09-(get the latest version with 28A max). SUNNYSKY X2216 kv1250-(good power and runs cool but has 3.17 shaft) Everything in the kit is perfectly straight and no damage. The fuselage plastic is different to earlier Phoenix's(as noted by other buyers). Hinges in ailereons etc are a plus,although I would have preferred more. I'm not a fan of the canopy mounting method by Volantex, so I modify the canopy to take a spring release latch at the back end and a holding clip at the front. I have done this on all my Phoenix's and it's quite simple and easy to do. My next step is to add some balsa into the rear fuselage end to be able to fit a hinge for the bottom of the rudder. It's a bit trickier and I fix it with epoxy after ''roughing up'' the inside. Sorry,no photos as I haven't done it yet. The trick is to insert TWO pieces of balsa and these will become one piece at the very end inside,because you can't fit one piece through the small holes. I just use a long stick to poke down the fuselage inside to push the balsa into the epoxy at the very rear end. Building will be easy as I've done four different Phoenix's already-(for my son and myself). I use JX servos exclusively in all of my models. In this Phoenix--JX PDI-1109MG or JX PS-1109MG. Lipo will be 3S 2600mah 35C Decals will no be the originals on the wings, but something ''bolder'' and ''brighter''.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 24/10/2018

    Great plane for its price, easy to fly plane great for low to medium range fpv. The only downside is the fpv canopy is loose and not tight fit like the one in the ranger series. maiden flight osd video https://youtu.be/oYU3GnFw4YE Motor - Volantex 4023 850KV Esc - Hobbywing 50A battery - 4s 2200mah

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2018

    The product arrived in good condition and fast.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 09/04/2019

    กล่องพัสดุแตกและหักงอผิดรูป

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 17/09/2019

    good 🙏🙏🙏

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 30/10/2020

    Ez az egyik kedvenc repülőm, könnyen összeszerelhető, és a műanyag törzs nagyon erős, rengeteg hely egy nagyobb akkumulátornak, ha szükséges, Könnyen indítható és repülhet, és a szárnyak, ha használják, hogy ez a gép lassú, hogy egy séta ütemben a könnyű leszállás Jó kis készlet Egy héten belül érkezett az Egyesült Királyságba egy európai raktárból

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2021

    A csomagolás elég sérült, a csomagolás gyenge egy ilyen nagy modellhez. De minden elem elsődlegesen egész, ez kellemes. És most a szomorú: - A készletnek nincs tapadása a fékszárnyakon! A vitorlás van, a farok tollazat, és a szárnyak tolóerő nem tesz! Ez egy kis dolog, de nem kellemes:-( - Az oroszországi pálya csak Moszkvába hozta az árut, nem volt világos, melyik cég szállítja az árut, és nem volt orosz nyomkövető szám. A puszta véletlen folytán, egy újabb szállítmány érkezett Ali Espress-rel a postán, ezt a parancsot is kaptam... Kiderült, hogy tíz napja a postán van, Нерпиятно.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/11/2020

    First of all: Very fast delivery and arrived without damage. The kit is well made and includes many small parts. I install the Emax motor, servos and Skywalker 50a ESC, all from Banggood. It is also gratifying that you can also order spare parts here. I would order the model here again at any time, absolute recommendation!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/08/2021

    Ez a repülő a legjobb, amit valaha láttam! Nagyon szép, és még a doboz is tökéletes!! Minden olyan jól áll! szárnyak, farok... 8 nappal ezelőtt kaptam meg!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft90 509
    • Ft21 022
    • Ft63 008
    • Ft84 988
    • Ft49 692
    • Ft36 577
    • Ft66 591
    • Ft40 135
    • Ft20 385
    • Ft36 634
    • Ft23 889
    • Ft17 199
    • Ft27 335
    • Ft40 135
    • Ft14 001
    • Ft14 332
    • Ft17 518
    • Ft18 394