Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (217)
  • Kép (34)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(217)
    • 5 Csillag(200)
    • 4 Csillag(16)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/08/2021

    Tökéletes tranzakció, Én vagyok használt erre, hogy a „Bangjó" 👌😊 Nagyon gyors szállítás, kiváló állapotban érkezett a csomag. A siklót 2,5 óra alatt szerelik össze, a legtöbb idő a matricák megfelelő elhelyezésére. Kiváló illeszkedés, könnyű összeszerelés. Várom a leánykori járatot. Kösz, bumm, jó, menj csak, 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/06/2021

    Post order, my enquires about the product were answered quickly and professionally. Delivery from shipping being confirmed took less than a week. The packaging was done well and the product box was unmarked. Thanks to the couriers! The glider looks great and is packed well inside the box with the wings, vertical and horizontal stabilizer and fuselage all packed and protected within the packaging. Overall - very impressed and will definitely order from this organisation again.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2020

    this is a awesome product by volantex I have the pusher version and it is very fun it is nothing but my FPV ship. And this aircraft the phoenix v2 is my thermal plane as I mostly fly sailplanes and camera drones. I love it very awesome plane I fly spectrum radios by horizon hobby I will be loading this one up with a vario a altimeter and strobes well worth the money

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2021

    The package looks great. Well packed. Perfect condition 👍🏻👍🏻👍🏻💪💪💪✈️✈️✈️

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/12/2020

    Megérkeztek AU-ba a KN raktár körülbelül 10 nap, ami jobb volt, mint vártam! Sajnos doboz nagy lyuk keresztül műanyag és a fő karton. Az alkatrészek vagy kiestek, vagy elvették... nagyon kiábrándítóak.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/03/2021

    Gyors szállítás, kiváló termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/11/2020

    jött csak 2 hét, és a jó állapotban doboz nem kárt egyáltalán, hála Istennek.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/02/2021

    A tételt időben szállították, és az állapota nagyon jó volt, alig várom, hogy a levegőben legyen. (Ausztrália)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/09/2021

    Nagyon gyors szállítás és minden rendben van, nincs kár. Láttam ezt repülni a klubomban, és kellett egy! IMO, nagy ár és bumm a bak!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2021

    Érkezett ellenőrzött most csak fel kell szerelni, első pillantásra minden rendben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft49 692
    • Ft84 988
    • Ft63 008
    • Ft60 443
    • Ft21 022
    • Ft20 385
    • Ft4 778
    • Ft21 022
    • Ft36 577
    • Ft76 451
    • Ft22 933
    • Ft23 889
    • Ft14 001
    • Ft40 135
    • Ft24 526
    • Ft14 332
    • Ft5 419
    • Ft95 564