Vásárlói vélemények

4.92 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (159)
  • Kép (14)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(159)
    • 5 Csillag(153)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/01/2021

    Szeretek vásárolni bant, a szállítás gyors a figyelmet, hogy az ügyfél kiváló, köszönöm 🙂🙂

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/05/2020

    Le produit fonctionne correctement. Par contre le moteur est légèrement plus long que celui d'origine du v912. Il n'est donc pas possible de refermer la cage de maintien du moteur. Ce n'est pas gênant, j'ai juste sécurisé les soudures avec une gaine thermorétractable par dessus (attention de ne pas recouvrir tout le moteur car il chauffe pas mal).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/09/2019

    installato appena arrivato. Nota: và recuperato il cavo originale, ma é un operazione semplice. Basta un saldatore per stagno.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/05/2017

    I ordered the incorrect tail motor as this one is too big for my version of the heli. I now see there is a variant listed on banggood that is the one I need 3mm shorter. as per pic. This motor is the one on the right.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/07/2017

    good product working properly. thanks

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2020

    henüz denemedim , ama sorunsuz bir şekilde geldi . tek eksisi keşke kutuya konulup gönderilmemis olması direk kargo poşeti içinde gelmiş.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/03/2018

    Perfect

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/07/2017

    top qualité je recommande vraiment a tous sans hésitation je recommande d'autres encore et en avance

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/10/2018

    Tudo certo e conforme anunciado.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/08/2018

    Good spare motor.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft1,410
    • Ft12,825
    • Ft6,784
    • Ft2,033
    • Ft3,391
    • Ft5,427
    • Ft2,373
    • Ft3,391
    • Ft2,033
    • Ft7,710
    • Ft1,848
    • Ft1,231
    • Ft2,157
    • Ft2,465
    • Ft1,725
    • Ft5,427
    • Ft3,051
    • Ft26,129