Vásárlói vélemények

4.86 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (69)
  • Kép (7)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(69)
    • 5 Csillag(63)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/06/2021

    A helikopterem távvezérlővel jött. Milyen valószínű volt, hogy bárki is csomagolta ezt a helikoptert, nem érdekelte, vagy szuper lusta volt. Amennyit fizettem, azt hittem, hogy megkapom a távirányítót. Szomorú, de igaz.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/02/2021

    me gusta comprar en bangood ,el helicoptero se conecto perfectamente a mi flysky estoy contento porque logre mayor distancia y es resistente a las caidas ,......

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/05/2021

    kiváló heli és nagy..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2016

    Love to fly my V911 and V912 for several reasons!!! I have over 20 Helis now and 10 quads, but the durability and price for a V911(NEW BNF for $18.00!!) WL TOYS make good products at a GREAT price. Especially spare parts! I snap a set of V912 blades I'm out $2 bucks. Snap a Blade 200 srx (Roughly same size) its $10-$12.00. I enjoy flying my V911 around my house or outside in a slight breeze. The V912 will fly nice in a slight breeze, has ome nice speed, CHEAP for a 250 size heli, GREAT LEARNER and durable. I don't have to worry about $100.00+ in parts cause I bumped into a tree branch which snap my blades, stripped a servo, stripped the main gear and more on the HIGHER END HELIS. V912 I can Fly and RELAX knowing if I do have pilot or electronic error, Repairs are probable only a dollar or two! Pic 1) V 912 & remote - original version. Pic 2) V-912 and Blade 200SRX size comparison

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/11/2017

    Hello, everything arrived excellent ... (Helicopter and parts), thank you very much Banggood!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/02/2020

    I just got back into Helicopters. I'm a very good quadcopter pilot and do fly fixed wing. Purchased this V912 and a couple weeks later the V950. IMO, the V950 far superior with the flybarless main blades and 3 cell. I paid $109 for the V950 with transmitter. Paid $62 for the BNF V912 and would ship it back if I could. No comparison. The V950 much more responsive and just better to fly period. V950 to the right, the V912 to the left.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2020

    Got v912 and v913..the v912 is my favorite one.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/07/2021

    Még nem volt alkalmam repülni vele. Az, amelyiket én kaptam, nem fog futni. - Igen. - Igen. Köszönöm, bumm jó!! Ha megkapom a másikat, írok egy kritikát.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2021

    初心者です とても安定してます バッテリ-が取り外せないのが難点!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/05/2021

    Gyorsan ideértek, és nem fizettek vámot vagy meglepetés adót! Köszönöm, Bummjó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft88 340
    • Ft71 707
    • Ft6 029
    • Ft11 878
    • Ft16 417
    • Ft170 895
    • Ft95 956
    • Ft219 551
    • Ft18 275
    • Ft98 850
    • Ft67 016
    • Ft189 661
    • Ft4 688
    • Ft121 850
    • Ft75 853
    • Ft28 023
    • Ft6 699
    • Ft156 578