Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (535)
  • Kép (66)
  • Videó (7)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(535)
    • 5 Csillag(481)
    • 4 Csillag(42)
    • 3 Csillag(7)
    • 2 Csillag(4)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 22/07/2017

    Gostei muito do V950, muito bonito, acabamento bonito e bem feito, excelente e ainda te da a opção 3G / 6G, parabéns fiquei muito satisfeito com a compra.

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 21/11/2018

    I'm new to rc heli's also but can assure you that this coppter is the one to start on. Smooth controls with long flight time of 12 mins. 6g mode is easy and 3g is awesome. Good product. Shipped to KS from Singapore in 7 days

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 16/10/2018

    As always i received a great product as it was described. I am very confident when i buy from Bang good and happy when i receive my package. The only problem is the shipping company DHL that gave me some trouble as it has again in the past and i forgot to mention it in the beginning of my order to avoid DHL if possible and is the worse in my country plus in what they describe in the local forums and reviews for them. I will write more when i test the V950 !!!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 25/02/2021

    heli muito bom excelente acabamento,motor muito forte ,muito macio no vou,entrega muito rapida.fiz o pagamento dia 4 entrou no Brasil dia 16.dia 23 já estava na minhas mãos. Recomendo a banggud podem comprar sem medo. comprem esse heli é muito muito bom mesmo estou muito feliz com essa compra na banggud a entrega é muito rápida apesar de ser longe chega rápido.nota 10na entrega.nota10 no heli

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2021

    megérkezett Kolumbiába 18 nap, a csomagolás jó állapotban van, megérkezett az összes tartalom, amely azt mondta a leírásban, a vezérlő azt mondja, hogy szimulátor port, de a valóságban nem hozza telepítve, mivel amikor ellenőrzi a bejárat a kikötő, Észreveszed, hogy teljesen le van zárva, így nem tudod használni a számítógépen, a helikopter nagyon szép, nagy, nagyon jó teljesítmény és nagyon stabil repülés közben.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • RX77
    HU
    17/05/2021

    Until 4 working days has arrived. It's great! But the package demaged , the helikopter demaged to (See last two photos). I was lucky because it's useable, hopefully.The akkumulator is charging .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/05/2021

    muito bom envio rápido chegou antes do prazo, bem embalado funcionando em perfeito estado. BR

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2020

    Jó estét, Azt akarom, hogy hagyja itt hálámat, hogy Bungod kapott nagyon gyorsan nem várt annyira a mozgékonyság, a rend megérkezett tökéletes mindent, mint hirdetni, köszönöm.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2021

    very nice product! package had no damages

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/04/2021

    Excelente helicóptero. Recomendo!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft72 282
    • Ft3 265
    • Ft18 867
    • Ft16 665
    • Ft113 217
    • Ft150 957
    • Ft1 340
    • Ft19 810
    • Ft59 570
    • Ft28 173
    • Ft18 552
    • Ft22 641
    • Ft84 912
    • Ft48 732
    • Ft29 783
    • Ft96 234
    • Ft16 036
    • Ft81 767