Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (451)
  • Kép (92)
  • Videó (4)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(451)
    • 5 Csillag(412)
    • 4 Csillag(32)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/12/2020

    Jó móka volt. Egész nap rajta voltam, most meg éjfél van. Az egyik lökéstengelynek szálak voltak a lökés-test részében. Az egyik képen látható a sokkoló bélyeg. Hé, ez király!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/05/2021

    This is a nice kit. It looks really scale. It's a very capable crawler. Fairly easy to build. instructions could be better but if you've built any rc before this should be easy.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2021

    Jó ár-érték arány. A kézikönyv némileg zavaros és indokolt a magyarázatokban, de összeszerelése nem nehéz; bár egy gyermeknek felnőtt támogatására van szüksége.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2020

    Chegou! Tudo como nas imagens, caixa meio amassada porém não afetou em nada (aparentemente) no produto. Chegou rápido ao Brasil, porém os correios ficaram enrolando. recomendo! Pneus macios, engrenagem do diferencial aparenta ser metal ou algo do tipo, parafusos os!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2021

    Very satisfied with delivery time and we'll built materials,will be doing a build video on my YouTube page ( Island RC-Duke ) Awesome Wpl kit,will be ordering more kits from Banggood.com.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/11/2021

    SA raktár szállítása 7 nap alatt érkezett... összetört doboz lyukakkal az oldalán... az alkatrészek érintetlenek. Néhány folt az autó burkolatán.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/07/2021

    Ez lesz az első építésem. Készen állok a kihívásra, és jó állapotban fogadtak. Ezt a teherautót ajánlanám.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/01/2021

    awsome kit truck only con I can see is the instruction manuals thet is included . very vague but for the price I challenge u to find a better bang for ur buck

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • LeVIP5
    BR
    28/12/2020

    bom kit... eu curto muito!!! demorou muito para chegar, e vieram com o saquinho dos parafusos rasgado, sorte que eu tinha alguns....

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/08/2021

    A minőség nagyon jó. Tökéletes dolog egy teremtőnek.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft13 435
    • Ft9 502
    • Ft14 746
    • Ft13 435
    • Ft2 747
    • Ft15 621
    • Ft4 258
    • Ft4 540
    • Ft65 648
    • Ft16 057
    • Ft32 091
    • Ft5 044
    • Ft28 840
    • Ft19 990
    • Ft15 074
    • Ft29 777
    • Ft19 335
    • Ft10 216