Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (449)
  • Kép (91)
  • Videó (4)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(449)
    • 5 Csillag(410)
    • 4 Csillag(32)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/12/2020

    Jó móka volt. Egész nap rajta voltam, most meg éjfél van. Az egyik lökéstengelynek szálak voltak a lökés-test részében. Az egyik képen látható a sokkoló bélyeg. Hé, ez király!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/05/2021

    This is a nice kit. It looks really scale. It's a very capable crawler. Fairly easy to build. instructions could be better but if you've built any rc before this should be easy.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2021

    Jó ár-érték arány. A kézikönyv némileg zavaros és indokolt a magyarázatokban, de összeszerelése nem nehéz; bár egy gyermeknek felnőtt támogatására van szüksége.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2020

    Chegou! Tudo como nas imagens, caixa meio amassada porém não afetou em nada (aparentemente) no produto. Chegou rápido ao Brasil, porém os correios ficaram enrolando. recomendo! Pneus macios, engrenagem do diferencial aparenta ser metal ou algo do tipo, parafusos os!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 05/11/2020

    Item came in 3 days and was in a nice non damaged box. everything checked out. I love how you can upgrade everything about this truck. Good purchase for the price.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2021

    Very satisfied with delivery time and we'll built materials,will be doing a build video on my YouTube page ( Island RC-Duke ) Awesome Wpl kit,will be ordering more kits from Banggood.com.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/07/2021

    Ez lesz az első építésem. Készen állok a kihívásra, és jó állapotban fogadtak. Ezt a teherautót ajánlanám.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/01/2021

    awsome kit truck only con I can see is the instruction manuals thet is included . very vague but for the price I challenge u to find a better bang for ur buck

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • LeVIP5
    BR
    28/12/2020

    bom kit... eu curto muito!!! demorou muito para chegar, e vieram com o saquinho dos parafusos rasgado, sorte que eu tinha alguns....

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/11/2020

    Very very poor packaging. The plastic bag had slits.. The box was wreck. Some kind of grease like oily fluid was in it.. Had to wash them off with soap

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft15 634
    • Ft36 526
    • Ft22 571
    • Ft19 896
    • Ft20 825
    • Ft25 164
    • Ft18 261
    • Ft13 199
    • Ft5 124
    • Ft27 922
    • Ft16 281
    • Ft21 866
    • Ft17 621
    • Ft24 052
    • Ft41 131
    • Ft25 952
    • Ft31 399
    • Ft27 874