Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (67)
  • Kép (27)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(67)
    • 5 Csillag(65)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/01/2021

    I liked the flashlight.  Good workmanship.  Quite convenient control.  And yes - the brightness is 1200 lm.  _high (1200lm) - 3550 mA.  _med (400lm) - 900 mA.  _low (80 lm) - 160 mA.  _moon (1 lm) - 5 mA. auxiliary white - 90 mA. red light - 60 mA. state OFF - 27.7 uA. (0.028 mA)  Well, the Auxiliary Light is really Hi-CRI.  But....I have one complaint: the brightness of the Auxiliary Light is only 10 lm. It is not enough. I have a Nitecore HC65 and it has this light of 30 lm., is almost normal.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2021

    WUben H1 Kiváló fejvédő kiegészítve az összes hasznos funkciót a munka és a sport!!! Kiváló JELENT JELENT QUALI KÖTELÉS Ár szállított az otthonomba tökéletesen csomagolt, ép, működő, és teljes minden tartozék!! A szállítmány tiszteletben tartotta a várt időpontokat!! Vásárlás ajánlott BANGGOOD természetesen!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2020

    Két fényszórót rendeltem. Az általános minőség rendben van. Hozzáadott védett akkumulátor üdvözlendő. A beépített töltő nem olyan pontos, így csak a hozzáadott akkumulátort vagy más védett is. A turbó és a magas üzemmód ugyanaz, ami nem hangsúlyozzák a hirdetésben. A szállítási idő sokkal gyorsabb volt a vártnál. A fent említett vezet, hogy 4 csillagos minősítés. Következtetés ez egy jó ár/érték fényszóró.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2021

    Véleményem szerint az egyik jobb, ha nem a legjobb fényszóró fény ezen az áron. Kiváló minőségű és nagyon könnyen kezelhető. A fény színe valahol kb. 5 700 k, ami nagyon kellemes a szemnek közepes teljesítmény beállítása. További kiegészítő fénybeállítások nagyon hasznosak, ha nincs szükség erős fényre. Röviden, minden pennyt megér, és ajánlom mindenkinek, aki minőségi fényszórót keres elfogadható áron. A másik dolog az, hogy minden típusú 18650 akkumulátort használhatunk, védett és védtelen, ami nagy bónusz, hogy nagyobb teljesítményű akkumulátorokkal jelentősen meghosszabbíthatjuk az üzemidőt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/07/2021

    Hat nap alatt érkezett Japánba. A használati utasítás japán nyelven is olvasható, ami hasznos. Nagyon fényes volt, és jó volt megvenni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/04/2021

    Nagyon szépen ragyog. Meg kell tanulnom módot váltani. Hiányzik a fény kombinációja közelről. Én csatolja fényképek teljesítmény 2 és 4 (legnagyobb teljesítmény)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/02/2021

    i love this head flashlight. very good quality for the money i paid. i ordered 3 of this because of its quality. very strong light. the straps are comfortable on the head. came with a good quality battery. this flashlight has all the features i wanted.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/03/2021

    sangat bagus berguna buat hunting

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/02/2021

    teleso a drziak svetla masiv kov,popruhy zvnutra pogumovane,vykon nadmieru spokojny

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/02/2021

    i just receive today...very nice product! i will buy again quantity 3 more

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft8 562
    • Ft5 558
    • Ft5 249
    • Ft5 348
    • Ft6 776
    • Ft6 420
    • Ft3 905
    • Ft6 748
    • Ft6 782
    • Ft49 432