Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (25)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(25)
    • 5 Csillag(23)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 03/12/2015

    Заказывал в комплекте с радиостанцией Прибыло за 30 дней. Качественные швы и материалы. достаточно надежное крепление на ремень

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2013

    Exactly the one I want for my baofeng uv5r that i can carry it easier, elastic nylon and the materia is very durable made, good product to recommand.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2013

    Excellent product that fits perfect and great value for the money

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/07/2016

    Очень удобная сумка-чехол... Универсальная. Вариантов применения много. Можно использовать не только для рации и это радует! Качеством доволеню РЕКОМЕНДУЮ!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/10/2014

    Very good value, highly recommended if you use the radio outdoors at all

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2022

    Jó 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/10/2016

    Футляр оберегает рацию от внешних влияний и царапин. Удобно носить. Лично мне нравится! Хороший продукт!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/09/2019

    MUITO BOM recomendo a caompra

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/08/2019

    seria interesante que todos los pedidos tengan el numero de busqeda ya que no hay manera de localizarlo y al final ir a correos a recojerlo . saludos. Ramon borja

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2019

    very good.............................

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$15.00
    • US$21.93
    • US$23.09
    • US$11.55
    • US$21.99
    • US$24.99
    • US$10.38
    • US$21.99
    • US$13.85
    • US$10.79
    • US$11.99
    • US$51.96
    • US$11.54
    • US$27.71
    • US$10.38
    • US$9.23
    • US$25.29