Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (28)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(28)
    • 5 Csillag(24)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/08/2020

    El cable de alimentación no es tipo EU. No trae adaptador. Manual solo en chino. Difícil conectar con App. Hay que seleccionar la región China, ya que si se selecciona España el dispositivo no aparece en la lista. El problema entonces es que las funciones de la App para controlar el dispositivo están en chino. El producto no está pensado para el mercado Europeo. Por lo demás, la calidad del producto es buena.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/08/2020

    Im not a guy that writes reviews but I have to say I was really surprised about how smooth everything went. The pakkage came In 3 days (to the Netherlands) and the quality of the product is superb. But what are the downsides? First the power cable is not European. Luckily I had a spare that fits. There was no adapter supplied. I read in the Q&A that there was, but no. Second, getting the Apps to work to enable the 6km limit was hell and didn’t work for me. Thank god there was a manual way of doing this (you can google it) So I deleted the apps because they're rubbish anyways. I use my Garmin watch to track everything. Until now everything seems to work fine. I just wonder what the durability of this product is. Will it work after a few years? Overall for the price, delivery and product a major Go!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/08/2020

    Nem vagyok képes csatlakozni az alkalmazás, és menni 3 kmh. kérem, mondja meg nekem a lépéseket, hogy kövessek vagyok Spanyolországból, és olvastam, hogy ki kell választani a kínai. Nem tudom telepíteni a bővítményt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/08/2020

    Todo genial. El pedido llegó en menos de 10 días a España. Funciona muy bien y el vendedor de 10.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/05/2020

    minden jó, az ár valamivel magasabb és a szállítás több mint egy hónap

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/08/2020

    very fast delivery, nice design

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/08/2020

    arrivato molto bouno...grazie

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/10/2021

    Nem úgy működik, ahogy vártuk. Az egység 10 másodperc után kikapcsol, és egyáltalán nem csatlakozik az alkalmazáshoz (nem jelenik meg).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/09/2020

    After almost 2 months I received it and I am very fascinated by this walking pad from Xiaomi. The device is executed very well and with quality materials. The connection with the Mi Home app was easy by choosing china mainland. From the app you can increase the speed from 3 km to 6 km/h. After 30 min of walking I can say that is very quiet and does not heat up. The only cons for me at least is the cable being too short for my needs, otherwise this device worth the money.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • VIP3
    ES
    02/06/2020

    Másfél hónap az úton. Jön az európai dugó adapter. Javítani kell a használati útmutatót, több nyelven, és elmagyarázza, hogyan kell csatlakozni a My Home alkalmazáshoz (válasszuk ki a szárazföldi Kína beállításait) és hogyan lehet kinyitni a 3km/h sebességet. Meg kellett keresni az interneten, hogy csinál ez valami nagyon egyszerű, hogy lehet jelezni a kézikönyvben.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft162 442
    • Ft198 573
    • Ft89 844
    • Ft97 657
    • Ft165 369
    • Ft129 888
    • Ft162 442
    • Ft22 784
    • Ft117 189
    • Ft227 549
    • Ft204 107
    • Ft147 139
    • Ft240 893
    • Ft172 953
    • Ft225 592
    • Ft11 882
    • Ft39 852
    • Ft5 264