Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (18)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(18)
    • 5 Csillag(14)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/03/2021

    It takes a little while but it arrives calmly. just be patient and wait those days, cuz it deserve it. Regarding the backpack I thought it was a little bigger but Considering the price, this is a really nice bag/backpack.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/04/2021

    Első alkalommal rendeltem, és túl gyorsan jött. A termék kiváló állapotban van, és a pénzéért meglehetősen őszinte.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2020

    Considering the price, this is a really nice bag/backpack. Suits my needs perfectly, I have room for my DSLR a few lenses and some other stuff too. How rainproof it is, I cannot say, I think it's best to assume it is not...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/05/2021

    جودة الحقيبه ممتازة وسعر مناسب 100‎%‎

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/09/2020

    ótimo produto

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 14/03/2021

    While the backpack is not large it fist my camera and lens, two other lenses, cleaning kit and batteries. All fit comfortably and snugly. The partitions are easy to change around to any wanted configuration.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/01/2021

    Pontosan termék és a gyorsaság kaptam túl sok volt, első vásárlás, ha túl sok ezen a platformon.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/02/2021

    Nagyszerű körülmények között érkezett! Jó termék!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/02/2021

    nagy termék erős tanácsot

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2020

    Thank you , Fast

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft26 733
    • Ft7 158
    • Ft13 365
    • Ft50 922
    • Ft1 833
    • Ft8 670
    • Ft5 509
    • Ft5 879
    • Ft15 179
    • Ft4 774
    • Ft19 762
    • Ft23 524
    • Ft25 619
    • Ft16 172
    • Ft23 391
    • Ft6 951
    • Ft6 012
    • Ft9 192