Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (60)
  • Kép (1)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(60)
    • 5 Csillag(53)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 08/08/2019

    Good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/08/2021

    Nagyon fényes, sokkal fényesebb, mint vártam, és ha az akkumulátor teljesen fel van töltve, soha nem lesz fény, az érzékelő tökéletes, és felveszi a hőforrást vagy a mozgás gyorsan.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/01/2022

    Bár a csomagolás nem volt megfelelően védve, a led sértetlenül, időben, adózás nélkül érkezett.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 30/08/2021

    Elégedett, mint egy boa szűkítő

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/06/2019

    Awful seller, Hi, I ordered 2 items. One item is operating OK, but second item turns off immediately after turning ON.It has been charged at window two days now, it does not help.Attached video link. No answer from seller for almost a month.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/04/2019

    Die Lampen sind sehr hell, bei 66 LED's kein Wunder, sind beide auf meinen Balkon. Momentan ist die Funktion gedimmt bei 3% und bei Bewegung leuchten beide auf 100%. Kann ich nur empfehlen.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/10/2019

    me parece bien. normalmente la batería no dura con suficiente carga aún cuando esté bajo sol fuerte por 10 horas.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/06/2019

    Incredibly bright. Almost lights up the whole yard. The same light at a major hardware chain goes for 3x the price. I shall be ordering 2 more.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/05/2019

    this is excellent. I thought it had to be plugged in full time but it has its own internal battery. savage. now a permanent fixture on my desk.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/04/2019

    el tiempo de entrega muy malo tardo demasiado a pesar de que pague envió, pero afortunadamente los productos llegaron.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$9.99
    • US$13.85
    • US$17.31
    • US$14.99
    • US$17.31
    • US$38.99
    • US$31.93
    • US$9.71
    • US$22.46
    • US$24.86
    • US$21.93
    • US$24.24
    • US$29.99
    • US$15.00
    • US$12.99
    • US$8.88
    • US$20.88
    • US$29.99