Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (558)
  • Kép (75)
  • Videó (4)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(558)
    • 5 Csillag(537)
    • 4 Csillag(10)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(4)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 07/07/2018

    I just ordered the second one. I've made the maiden run of my first one that arrived last Thursday. I worked flawlessly with my Tamiya sport tunned motor on my Sakura f109. I juiced three three 5000mah (25c 40c and 50c) lipo packs back to back on an asphalt track with a 86/26 ratio and it didn't break a sweat. it wasn't even warm during the entire run. I have got it because of the cut off and it worked just fine. I definitely recommend it as a go to brushed esc to any rwd and 2S lipo cars.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/07/2021

    Ma rendben megérkezett a termék! Eddig rendben van minden igaz az alján a forrasztásnál mintha kis oxidáció lenne de ez remélem nem befojásolja majd a működését. Kioróbálás után már többet tudok mondani. Köszönöm Banggood!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/02/2020

    Megjött, de nem a megrendelt 320A 3S, hanem 60A ESC. Mivel megfelel, nem reklamálok, elfogadom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2019

    thank u banggood regards.. very earlier delivered..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/06/2018

    It works as advertised. I replaced the original HSP brontosaurus esc with this esc. It works flawlessly. It controls the motor and servo well. I like the fact that it has a fan on top of the esc. This feature is one step better than the original HSP esc. However I wouldn't dare to confirm its waterproof as I have not submerged this esc in a bucket. It is truly value for money for someone who wants to replace esc or for RC conversion projects.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/07/2021

    Ez teljes szemét. Hacsak nem kellett egy füstgép. Miután bedugta az aksit, elkezdte forgatni a motort a teljes gázra. Aztán 1 másodperc múlva, amíg ki nem tudtam húzni az akkumulátort, füst kezdett kimenni belőle. Ezután már nem működött, bármit is csináltam. Kérlek, ne kövesd el ugyanazt a hibát, mint én, és vegyél valami mást, ne ezt a szemetet.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 10/09/2020

    2個購入しましたが、残念ながらひとつは壊れていました。壊れていない方は問題なく動いています。 壊れた方は直ぐに再送対応頂けたので、現在到着待ちです。 バングッドの素晴らしい顧客対応に感謝します。

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/11/2018

    THIS object IS COMPLETE WITH FAN, BI-ADESIVE AND 2 CABLES TIES. ALL THE BEST COMBO

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/09/2018

    Plus: - good quality - configuration - small size - fan - even quiet - long wires but power wires should be stronger - stickers included

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2018

    Super drag break permanent en marche arrière très très souple et progressif Ventilo silencieux même inaudible vraiment partait et même meilleur que les 1060 ou 1080 hobbywing

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$28.99
    • US$12.99
    • US$18.47
    • US$19.62
    • US$12.99
    • US$26.55
    • US$24.99
    • US$9.99
    • US$27.99
    • US$32.99
    • US$31.99
    • US$3.99
    • US$27.89
    • US$7.59
    • US$17.99
    • US$38.99
    • US$5.99
    • US$55.99