Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (68)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(68)
    • 5 Csillag(63)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 15/03/2021

    a termék sértetlenül és a menetrend szerint érkezett, adja meg az akkumulátort és a tengerjáró táska

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 10/04/2021

    Super schneller Versand. Mal sehen wie er sich im Wasser schlägt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/03/2021

    reçu vite très bonne qualité

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/02/2021

    Entrega a tiempo, ahora a probarlos. !!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/08/2019

    Ottimo Prodotto utilizzato in Mare Mosso, peso 125kg e mi porta, certo non a 7km/h di velocità,apportando qualche modifica cambio batteria con 2 lipo da 3 celle 8000 mah 100C in serie ha un ottimo spunto per la durata non ho ancora avuto modo di testarlo ma consiglio un cicalino per quando si stanno scaricando per ovviare al pericolo che vadino oltre la soglia di scarica. Consigliato al 100%

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 12/06/2019

    Доехал скутер без повреждений. Аккумулятор в комплекте. Первый опыт покупки такого скутера, будем испытывать на море) Вакуум держит, вазелин с резиновыми кольцами в комплекте. На первый взгляд - все отлично! Есть небольшой запах от резиновых деталей, не критично. Bang respect.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 17/01/2020

    All good, thanks.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/10/2020

    Eddig még csak egy fürdőkádban próbáltam ki, és úgy tűnik, jól teljesít. Nem látok szivárgást, de már régóta nem használtam. Legyen tisztában azzal, hogy az egység körülbelül 40ma-t húz, amíg az akkumulátor be van dugva (még akkor is, ha a „főkapcsoló" ki van kapcsolva), így ha hosszú (néhány nap) időre bedugva hagyja, 0v-ra távozik. Ez nem jó az ólomsav akkumulátor, így húzza ki minden használat után. A ketrec kényes. Ha megfogod az egyik hátsó ketrec bordát, fennáll a veszélye, hogy eltörik egy bordát. A két sebesség majdnem azonosnak tűnik. Alig várom, hogy kipróbáljam, de a michigani tél kezd bekövetkezni, így csak májusban vagy júniusban lesz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2021

    The product arrived very fast and for that you got 6 stars, thank you Banggood! Atm I don't have a possibility to test it. I hope that travel will be possible in summer, the beautiful lakes in Serbia are waiting for it . After that i will rewwrite a text here and share with you my experience. Good luck @ all and hf

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2021

    Reasonably priced awesome scooter! I charged the battery, it was very easy to disassemble. I used the scooter in the pool and it's a beast of a machine. I am looking forward to diving in a couple a days in Washington.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft37 056
    • Ft17 894
    • Ft65 678
    • Ft49 107
    • Ft237 327
    • Ft7 014
    • Ft66 522
    • Ft15 242
    • Ft63 569
    • Ft9 277
    • Ft9 940
    • Ft7 951
    • Ft209 696
    • Ft72 006
    • Ft225 031
    • Ft33 440
    • Ft47 721
    • Ft19 882