Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (16)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(16)
    • 5 Csillag(16)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 31/03/2017

    Es una autentica pasada este case quede muy sorprendido su calidad es única esta fabricado con materiales de muy buena calidad, es muy funcional y ayuda a que se vean de una manera ordenada todos nuestros accesorios de una gopro o cámaras de accion yo realice una review: https://youtu.be/QZtzeArKXbQ la verdad recomiendo este case 100%x100%

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/04/2017

    Bon produit. La sacoche, une fois refermée est très compacte, une fois dépliée, elle permet de ranger moult accessoires. La finition est bonne.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/10/2021

    nagy termék, áruk leírt praktikus táska, hogy a különböző alkatrészeket egy könnyen hozzáférhető helyen tartsa

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/06/2017

    I wxpected the bag to be able to hold more items but in reality it doesnt it perfect for the clips and cables and spare batteries but anything else it wont roll up all the way and clip... it does reduce the clonkyness and makes sorting items easier but now i can carry my accessories easier just using 2 cases

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/05/2017

    Hyper pratique pour ranger tous les accessoires de ma GoPro ! Les coutures semblent solides et le tissus est top ! Le plus agréable reste la partie modulable pour ranger caméra, chargeur, batterie. Je l'emmène partout sans risquer d'oublier quelque chose. Un plus large choix de couleur serait sympa !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/08/2017

    La disposizione dell'attrezzatura è molto pratica e funzionale. La GoPro rimane ben protetta al centro della custodia e sempre completamente chiusa. Leggera, impermeabile e molto utile il gancio interno che permette di appendere la borsa con l'attrezzatura pronta all'uso.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/12/2016

    I really like this bag. Enough pockets and space for 2-3 GoPro (or similar) cameras batteries extras and fixtures. BUBM has never let me down before when it comes to quality and durability and I expect this one does not either. Extremely happy with this purchase. Highly recommended.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/08/2017

    One of the best gopro bags out there if not the best.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/01/2017

    El producto es muy bueno, buen material y por este precio no encontré nada parecido ni mejor

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/02/2020

    Jó minőség

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$29.95
    • US$24.99
    • US$36.99
    • US$9.99
    • US$8.99
    • US$8.07
    • US$8.07
    • US$17.31
    • US$13.85
    • US$19.62
    • US$18.48
    • US$6.25
    • US$16.16
    • US$8.07
    • US$8.07
    • US$67.84
    • US$19.62
    • US$12.69