Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1613)
  • Kép (247)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1613)
    • 5 Csillag(1528)
    • 4 Csillag(74)
    • 3 Csillag(8)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 06/11/2019

    Türkiye den aldım ve yaklaşık 20 günde geldi. TV box ile kullanımı çok rahat. kesinlikle tavsiye ederim. mağazaya hızlı gönderimi için teşekkür ediyorum. ayrıca TV box ile beraber geldiği için 24.66 TL gümrük vergisi ödedim.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2021

    🇬🇷 I love love this!!! It came in 12 days together with my TV box that I ordered together... It works really good and it's so much easier than the regular that comes with the TV box. You can charge it so you don't need batteries. Δουλεύει άψογα και είναι εύκολο να γράψεις και το ποντίκι αέρος λειτουργεί τέλεια!!! Αξίζει να το πάρεις μαζί με το Tv Box!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2020

    Mělo to jít z českého skladu, ale nešlo. Doručeno místo 5-7 dnů bylo více jak měsíc. Po urgencich přišlo z Německa. Ovladač je pěkný, ale nefunguje zapínací a vypínací tlačítko s Beelink gt-king pro. Jinak vše funkční. Tak nevím kde je chyba. Takže pro mě to ztrácí smysl. Kdyby to fungovalo, tak je to top. Ale chtěl jsem to hlavně kvůli klávesnici, takže to nebudu řešit. Na to abych známým zprovoznil Kodi to je fajn.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2021

    Easy to use. I am using this on and Android TV box. Plug in the receiver into a spare USB port and no set up required. The product came already charged and worked right out of the box. Keyboard function work great. I have not tried the IR programming function yet. I don't need it at the moment. Thank you Banggood. Great product.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 25/02/2020

    Nagyon jó termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2019

    really nice product good to hold in hand on SONY SMART tv the volume ok letters ok on off not working

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/08/2020

    Item arrived very fast from european warehouse to germany. looks like good quality. i tried it on a lenovo notebook with a linux mint os and it seems to work very good. inn future i will use it on a raspberry pi with kodi media center. it arrived with german and english user manual.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/05/2020

    πολύ ακριβές στον χειρισμό του με καλή ποιότητα κατασκευής. δεν χρειάστηκε καν προγράμματισμο με το χειριστήριο τού tv box.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 17/02/2020

    A W1 egy tökéletes Air Mouse minden Android TV-dobozhoz, Mini PC-hez, Smart TV-hez. Kis méret és nagyon jól illeszkedik a kézhez. Az egérmutató nagyon pontos. Van egy qwerty billentyűzet a hátán és egy tartós újratölthető akkumulátor, Gyönyörű design. Javaslom.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 23/10/2019

    Awsome airmouse and keyboard for Android TV box, work great looks super cool, quality also really good, price is really low. Best value for prices.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$499.99
    • US$389.99
    • US$789.99
    • US$639.99
    • US$529.99
    • US$309.99
    • US$269.99
    • US$119.99
    • US$179.99
    • US$169.99
    • US$239.99
    • US$389.99
    • US$599.99
    • US$459.99
    • US$379.99
    • US$479.99
    • US$399.99
    • US$17.99