Vásárlói vélemények

4.95 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1517)
  • Kép (229)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1517)
    • 5 Csillag(1442)
    • 4 Csillag(68)
    • 3 Csillag(7)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/01/2021

    Easy to use. I am using this on and Android TV box. Plug in the receiver into a spare USB port and no set up required. The product came already charged and worked right out of the box. Keyboard function work great. I have not tried the IR programming function yet. I don't need it at the moment. Thank you Banggood. Great product.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2021

    🇬🇷 I love love this!!! It came in 12 days together with my TV box that I ordered together... It works really good and it's so much easier than the regular that comes with the TV box. You can charge it so you don't need batteries. Δουλεύει άψογα και είναι εύκολο να γράψεις και το ποντίκι αέρος λειτουργεί τέλεια!!! Αξίζει να το πάρεις μαζί με το Tv Box!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/10/2020

    Bom produto, qualidade excelente, muito bonito e funcional, longa bateria, muito durável. A seta não fica parada no lugar puxando sempre para direita, pode ser que esteja mau calibrado e a culpa pode ser minha nesse caso mas no geral é muito bom, gostei e recomendo.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 10/06/2021

    Jó termék, jó minőségű, csatlakoztatva, használható, nagyon kényelmes használni, mind az egér és a billentyűzet mérete egy általános távirányító. Vásárolja és használja igazán, nem csalódott. Málna Pi-vel használom, filmeket nézek, zenét hallgatok.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/08/2020

    Item arrived very fast from european warehouse to germany. looks like good quality. i tried it on a lenovo notebook with a linux mint os and it seems to work very good. inn future i will use it on a raspberry pi with kodi media center. it arrived with german and english user manual.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/03/2021

    Objednané v CZ sklade 27.2. Na SK doručené 5.3.2021. Pekný vzhľad, ovládanie-klavesnica po pripojení do Smart Tv Panasonic fungovala ihneď. Ovládače na prednej strane napr. on/off treba naprogramovať z originálneho ovládača podľa návodu. Odporúčam!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2021

    Mouse took a while to come but it works well. 1 thing Is the the on/off switch is a little confusing on your 1st time of using...I originally thought it didn't work until I peeled of the protective wrapping and saw the switch on the side good product Works well tho

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/05/2021

    Jó napot, a szállítmány rendben érkezett. Nagyon elégedett vagyok. Csak az eladót tudom ajánlani. Biztosan folytatom a rendelést. Hát, köszönöm. Szállítás Szlovákiába 16 napon belül. Gls kuriér

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/05/2021

    Ez a második, amit megvettem. Tökéletesen működik. Nagyszerű használni, hogy ellenőrizzék az Android TV doboz és a közvetítési szolgáltatások. Könnyen töltés USB mini kábellel. Több hétig tart, rendszeres használattal. Led fények villog, hogy jelezze a távirányító kell töltés. Nagyszerű termék, a „Bangjó". Köszönöm.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2021

    Good day. The shipment came to me fine. I am very satisfied. I can only recommend the seller. I will definitely continue ordering. Well thank you. Delivery to Slovakia in 11 days.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4,660
    • Ft11,500
    • Ft13,054
    • Ft5,127
    • Ft3,106
    • Ft13,987
    • Ft35,749
    • Ft4,038
    • Ft6,494
    • Ft5,873
    • Ft5,810
    • Ft5,810
    • Ft6,152
    • Ft6,526
    • Ft2,173
    • Ft5,469
    • Ft7,520
    • Ft34,194