Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (12)
  • Kép (1)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(12)
    • 5 Csillag(9)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 08/08/2017

    Seller claimed they did iBeacon. They do not. Build quality is crap. Had multiple versions of the product shipped. Just rubbish. Do not buy.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 13/06/2017

    The device seems to work well on initial testing. Although if I close the app on my phone it loses connection and starts beeping loudly. I will test more

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/07/2017

    Пищит громко, немного нужно помучиться с подключением к телефону, у меня начало работать с приложением ISearching

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2018

    Unfortunately, I can not found a utility to work with this device. ITAG utility is not available. Can you suggest an application that works with this device?

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/12/2017

    Received

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/08/2017

    Cuando lo empece a utilizar me mandaba alertas expontaneas, le cambie la bateria al dispositivo y ya funciona correctamente, muy util

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/05/2017

    al momento non lo riesco a configurarlo ma provero' ancora

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2016

    It's fine

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/10/2016

    Llegó en el tiempo previsto me falta probarlo para ver si me puede servir como localizador para el dron

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2018

    Questo dispositivo non è riconosciuto dal mio smartphone. Le ho provate tutte anche installando app diverse da quella del codice qr riportato sulla scatole ma non si connette.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$8.99
    • US$48.99
    • US$10.38
    • US$23.09
    • US$12.64
    • US$64.67
    • US$37.79
    • US$20.30
    • US$13.85
    • US$9.99