Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (576)
  • Kép (107)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(576)
    • 5 Csillag(533)
    • 4 Csillag(26)
    • 3 Csillag(7)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(9)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/12/2020

    this little buggy is asking for the price! I have 1400+ dollar trucks/cars and this 80 dollar car isn't to far behind. you have to swap out the diff fluids as there is none in there from the factory. I had to change the tires as they sucked at the track I race at and then I swapped out the suspension fluid. Then i noticed it has plastic gears and swapped out for metal and this has over 20 hours track time and it's a little beast. the brushed motor has plenty of torque to clear the single jumps at my track(you won't be clearing doubles or triples). all in all I'd 100% buy another if anything happens to this one and I will also be buying all toys for sure! I attached a photo of a few of my cars to see what I'm comparing this to.

    Hozzászólások (20)
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2021

    Так как русскоязычных обзоров я не нашёл, напишу на русском. Тачка пришла за 40 дней в Сибирь (проблемы с таможней были), на удивление целая и вся сухая, без подтёков. Разобрал для того, чтобы сделать влагозащиту, но был приятно удивлён, плата приёмника залита лаком, а серво герметиком, хоть и не слова о влагозащите нет. Погонял по снегу и промыл водой, всё прекрасно работает. Однозначно советую, стоит своих денег.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/09/2021

    Ma kaptam meg a kocsit. Szállítás volt meglehetősen gyors, körül 3 hét, de úgy értem, hogy nem kellett jönnie a tengeren túl soo.... Az autó a dobozból működik, még az aksiban is volt töltve. Be kell állítani az első kormány, mint a lábujj ki, de egy könnyű javítás. Nagy autó, és én nagyon ajánlom! 2. kép mellett a traxxxas per 4x4 méret összehasonlítás.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2020

    félelmetes fúrótorony

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/08/2021

    Köszönöm, király!! Majdnem két héttel korábban kaptam meg a csomagomat! Nagyon izgatott vagyok. majd post frissített felülvizsgálat után akkumulátor történik töltés, de eddig a tökéletes

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/04/2021

    absolutely fantastic what a awesome little rc car goes like the clappers Au means fast handles like a dream nice shock's very very very well built will stick with the brushed motor fantastic price fantastic post fantastic service packed fantastic grait for beginners to all you racers Banggood you done it again well done

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/05/2021

    shipping was good. exactly as expected quality. if you want your diffs to run better for longer make sure to grease them. car can get a bit dirty but easily cleaned with high air pressure 10/ 10

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 14/04/2021

    very good platform to build from. awsome little buggy in its own right too.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/09/2021

    Nagyon boldog, 80 euró ajánlat vaku, hogy 4 nap Spanyolországban. Az autó egy csoda teljesíti, amit mond. Sok alkatrész áll rendelkezésre mind az eredeti, mind a frissítések. Nagyon kellemesen meglepett minden, nagyon rugalmas és gyors. Miután egy intenzív hónap használat minden terepen nem probléma, mint cserélni kerekek:). Javaslom, hogy alkalmazzák a zsíros differenciálművek, valamint a szilikon a lengéscsillapítók ajánlásait. Fényképek egy hónapos használat után a rexien kerekek megváltoztak

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    these RC car is amazing for the price I got it after 20 days through the Christmas time in a very good condition the package I recommend to fill the differentials with grease and also the socks with fluid after all enjoy it it's the best buying option

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$7.99
    • US$118.99
    • US$19.99
    • US$39.99
    • US$106.99
    • US$83.29
    • US$48.99
    • US$54.99
    • US$55.89
    • US$158.22