Vásárlói vélemények

4.92 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (355)
  • Kép (67)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(355)
    • 5 Csillag(337)
    • 4 Csillag(13)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/12/2020

    this little buggy is asking for the price! I have 1400+ dollar trucks/cars and this 80 dollar car isn't to far behind. you have to swap out the diff fluids as there is none in there from the factory. I had to change the tires as they sucked at the track I race at and then I swapped out the suspension fluid. Then i noticed it has plastic gears and swapped out for metal and this has over 20 hours track time and it's a little beast. the brushed motor has plenty of torque to clear the single jumps at my track(you won't be clearing doubles or triples). all in all I'd 100% buy another if anything happens to this one and I will also be buying all toys for sure! I attached a photo of a few of my cars to see what I'm comparing this to.

    Hozzászólások (18)
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2021

    Так как русскоязычных обзоров я не нашёл, напишу на русском. Тачка пришла за 40 дней в Сибирь (проблемы с таможней были), на удивление целая и вся сухая, без подтёков. Разобрал для того, чтобы сделать влагозащиту, но был приятно удивлён, плата приёмника залита лаком, а серво герметиком, хоть и не слова о влагозащите нет. Погонял по снегу и промыл водой, всё прекрасно работает. Однозначно советую, стоит своих денег.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/04/2021

    absolutely fantastic what a awesome little rc car goes like the clappers Au means fast handles like a dream nice shock's very very very well built will stick with the brushed motor fantastic price fantastic post fantastic service packed fantastic grait for beginners to all you racers Banggood you done it again well done

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2021

    Szórakoztató és gyors RC, tökéletes sebességtörő projekthez. Valószínűleg cserélni minden alkatrész fém a jövőben, valamint megy kefe nélküli. Az enyémet egy hajlított hátsó kutyacsonttal kaptam, valahogy megjavítottam, de nem egyenes. Várom, hogy az Isten küldjön nekem egy pótalkatrészt, remélem. Ellenőriztem az összes csavart, és szétszedtem, hogy bezsírozzam a differenciálműket, mivel kiszáradtak. A sokkok jól működtek, nem szedték szét őket. Összességében azt ajánlom, és vásárolni újra. Rengeteg cserealkatrész van arra az esetre, ha valami elromlik, még egy plusz. Körülbelül 12 napba telt, mire Kaliforniába értünk.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    these RC car is amazing for the price I got it after 20 days through the Christmas time in a very good condition the package I recommend to fill the differentials with grease and also the socks with fluid after all enjoy it it's the best buying option

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2020

    nagyon gyors szállítás csak 10 napig tartott! Köszönöm, bummjó, Ez a második RC autóm, ami tökéletes sorrendben jött, és el van ragadtatva tőle nagy autó az ár

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 17/07/2021

    Jól sikerült, szép termék, Futtattam az első teszt, és minden funkció jól működik, gumi ragasztott is, sokkal jobb vezérlő, ez volt az ötödik witoys rc. Szeretem

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/05/2021

    shipping was good. exactly as expected quality. if you want your diffs to run better for longer make sure to grease them. car can get a bit dirty but easily cleaned with high air pressure 10/ 10

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2021

    This thing is loads of fun, I have 7 or 8 other cars including a Kraton EXB but I still love using this thing. Plenty of power and top speed for what it is and plenty of modification ability too.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2021

    Ottimo modello, nulla da invidiare ai modelli più cari e blasonati! Assetto da scatola ottimo, modello molto veloce e stabile.. Assolutamente ultra divertente!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft27,455
    • Ft5,550
    • Ft41,740
    • Ft24,370
    • Ft31,158
    • Ft32,700
    • Ft64,139
    • Ft29,615
    • Ft66,021
    • Ft4,563
    • Ft32,793
    • Ft25,450
    • Ft62,102
    • Ft15,114
    • Ft115,045
    • Ft66,946
    • Ft40,105
    • Ft1,848