Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (286)
  • Kép (46)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(286)
    • 5 Csillag(260)
    • 4 Csillag(15)
    • 3 Csillag(11)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/04/2021

    This is my second 144001. The first one is for me and the second one is for the kids. This thing is really fast. It states that this is not a toy on the box, it is true! The extra capacity battery of 2600 mah is very nice as you can use the car for almost 15 minutes when fully charged. I have also ordered a 3500mah battery. This thing goes 52km a hour. You can make it much faster bu easily upgrading it with a 3s compatible motor and battery.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 02/01/2021

    Great car! Bought this for my 6 years old. When speed control at max it go really fast so put it on low so the kids can control it. Some parts of the car is in meta and the quality look great. The kid have crash a few times but every is fine. Only complain is the strap for battery is too short for the battery.

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    A 14001-es egy félelmetes R/C jármű csak pár napja volt meg, de még nem vettem ki, csak körbejártam a házat párszor, és ember, hadd mondjam el, hogy ez a kocsi gyors, mint a szar. csak sajgó, hogy menjen ki, és nyissa meg kaptam gyors, mint a pokol csomag volt tökéletes állapotban biztosan ajánlom, és hogy több vásárlás a közeljövőben im frissíteni fogja a szart ebből 144001 köszönöm, srácok rock béke ki kuksol

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 20/08/2021

    Rendelt kedd kapott péntek, nagyon gyors Spanyolországból! A doboz jó állapotban van és a jármű tökéletesen működik. Megpróbálunk semmit összetörni pár óráig, 🤣 A 2600mah akkumulátor nem illeszkedik az alapkonzolba, de egy rovátkának eltávolításával jól megy! Különben jó móka lesz. Ez szó szerint egy atom bomba!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    Sok év telt el azóta, hogy kifogyott a modelljeim. Még mindig voltak benzinmotorok, és itt volt az ideje egy praktikus és nem túl drága új / kiegészítő modell kefe nélküli meghajtó. Néhány YouTube videó megtekintése után úgy döntöttem, hogy ezt a modellt választom. Az első benyomás nagyszerű volt, sok fém alkatrész, nagy akkumulátor és egy jó távirányító. Az első meghajtók megerősítették az első benyomást, szupermodell!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2021

    Most rendeltem ezt a kocsit a 13 éves fiamnak, és minden szempontból tökéletesnek tűnik. Alumínium alváz, fém felfüggesztés, kardán átvitel, 4 hajtáskerék differenciálművel, a súly elég nagy ehhez a skálához. Röviden, úgy néz ki, nagyon erős, és a darabok könnyen megtalálhatók a neten. Felajánlottak erre a húsvétra, Sajnos még nem tudtam kipróbálni, de néhány youtube videó miatt ez az rc nagyon jól néz ki.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2021

    Helló, mi a helyzet. expedíció nagyon gyors, Volt egy kis félelem az arányos távirányító helyett nagyon jól működik, és szintén pontos. p.s. (gumiabroncsok / keres 1/10 kompatibilis? ). Köszönöm, Szia, mi a helyzet. nagyon gyors szállítás, Én egy kicsit féltem az arányos rádió ellenőrzés, és ehelyett nagyon jól működik, és pontos. Köszönöm. - Köszönöm.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/11/2020

    Extremely good value for the price. I have RC-cars ranging from 1/24-scale to 1/5-scale with a price tag ranging in price from 100$ up to 2000$ and this car was bought for my 5year old son so that I don't cry blood if he recks one of my competition cars. I must confess that I had very little faith that this could be any good and when I saw the battery that came with the car unbalanced and puffed (garbage) my hope of this being a good product was slim to none. I picked the car out of its box and the feeling of the shocks was terrible. Only 1 of them had full movement while the others only traveled 1/2 the way. Luckily it was an easy fix, the shocks were overfilled and not bleed. After installing another battery from Hobbyking I took it for I ride. Its FAST on 2s, it durable, the speed can be set on the controller so it fits younger drivers. I haven't experienced overheating or differentials failing and it’s been driven by a five-year-old boy and still in one peace. That says a lot. It’s now set to 100% speed and been crashed a lot. Never tried 3s and I don't see the reason why you would while still using the stock brushed system when a brushless system is dirt cheap and can take 3s without risking to let the magic smoke out. This is an RC-car that I would recommend if someone asked me what to buy on a budget. BUT!!! You need better batteries AND a better charger straight away. Don’t pay the extra money to get 2batteries or the larger capacity one. Buy the car straight up and buy the batteries from someone else.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/02/2021

    Kiváló modell, kevesebb, mint egy hét alatt kapott megfelelő csomagolásban.Egy kis tesztet tudtam csinálni azonnal, és minden nagyon jól működik. Talán egy kis zsírhiány van a különbségekben, különben az gyors és nagyon praktikus, minden, ami maradt, hogy tesztelje a sebesség és az ellenállás a gördeszka parkban.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/09/2021

    A jármű gyorsan megérkezett, és sértetlenül. A feldolgozás nagyon jó. Az első út közvetlenül indult minden magától értetődő és egyszerű. A sebesség nagyon jó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft14 464
    • Ft29 560
    • Ft28 616
    • Ft42 140
    • Ft20 125
    • Ft37 957
    • Ft48 430
    • Ft50 487
    • Ft17 923
    • Ft16 351
    • Ft31 132
    • Ft20 439
    • Ft40 316
    • Ft57 865
    • Ft35 850
    • Ft31 132
    • Ft32 026
    • Ft20 754