Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (839)
  • Kép (153)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(839)
    • 5 Csillag(778)
    • 4 Csillag(49)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(5)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 29/04/2021

    A termék nagyon jó állapotban jött, hogy kizárja az akkumulátor, hogy jön gyulladt, és nem hiszem, hogy kényelmes használni. A csomagkézbesítési szolgáltatás nagyon jól, mindig egy nyomkövető. Megpróbálom a kocsikat, és elmondom, mit gondolok róluk. A szállítóra várok, hogy segítsen a sérült akkumulátorral.

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2021

    El coche ha llegado rápido (1 semana) ya que lo he comprado desde España. Pero podría haber llegado en 2 días como otro que compré, los de GLS dejan mucho que desear algunas veces. Las baterías son originales, las 3 iguales y duran mucho más de lo que me esperaba. Si lo usas en un espacio pequeño donde no llevas al coche a máxima velocidad te duran unos 10-12 minutos. Yo lo he comprado por 83€ con el cupón del 10% de descuento BGAFF10OFF

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 28/07/2021

    Miután megvettem az A959-et, gondoltam, kipróbálom ezt a buggy-t. Ezt nagyon jó áron szereztem meg, és csak annyit mondhatok... Nem hiszem el, hogy mennyit ér ez a kocsi, azért, amit kapsz. Az enyém nem jött 2 megfelelő készlet LiPo akkumulátorok ellentétben néhány más vélemény. Azt kell mondanom, hogy tetszik az adó, hogy jön az a959-es jobb, de ez még mindig tökéletesen működik. Egy sokk kiszivárgott a dobozból, de nem volt nagy probléma. A 9X9-hez képest ez egy igazi előrelépés. Ez nagyon hobbi minőségű, és nincs semmi, amit azonnal frissíteni kell. A motor, amivel jön, több mint bőséges, és az akkumulátor futási ideje pontos. Az első aksi 7 perces futási idejem van, de a feszültség kikapcsolása egy cellát hagyott 2,98v-on, szóval óvatosnak kell lenned, hogy meddig futtasd. Az első dolog, amit tettem alapján a többi értékelés és YouTube videók volt, hogy a diffs szét. Az enyémnek még a csészékben is volt zsírja, szóval ez lehet valami, amivel foglalkoztak a gyárban a kritikák óta. Kivettem, és nagyobb mennyiségű autózsírra cseréltem, mivel már szétszedtem őket. Az egyetlen lyukas sokk kivételével az olaj mennyisége és súlya egy kis menetbeállítás után rendben volt. Mindent egybevetve azt kell mondanom, hogy nagyon lenyűgöz ez az ár pont, és ha új a hobbi, én nagyon bátorítani ezt a buggy. Az extra pénz megéri, mint 9X9. WLTys valóban válik egy jó versenytárs az RC piacon, és még a csomagolás is válik hobbi minőségű. Kösz, Bummjó!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/04/2020

    Én tényleg s, mert a második hozzá akkumulátor nem működött jó. Ez működik 5 perc max így akkumulátor eredeti autóban ad nekem 15min játék. Nem jó azt mondani, hogy a 2 akkumulátor ugyanaz. Az akkumulátor hozzáadása kisebb, mint eredeti autóban

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/09/2020

    The car itself is funny to drive and the materials are good. I strongly suggest to buy the cheaper version with just one 1500mAh Li-Po battery: the second battery of this bundle is a Li-Ion (2x18650 battery) not able to manage the current absorption required by the esc and the motor. In my case at the first run the plastic cover burned due to the high temperature reached by the thin metal joint. Over this the duration of the 3000mAh Li-Ion is quite similar to the 1500 mAh Li-Po

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2020

    Nagyon jó buggy az árért, nagyon szórakoztató. ez elég gyors és jó kezelhetőség, és olcsó pótalkatrészek állnak rendelkezésre. Javasolná, hogy megvásárolja az olcsóbb egy akkumulátor verziót, majd vásároljon egy frissített akkumulátort, hogy növelje a futási időt. Én jelenleg egy 2200mah 35c 2s lipo, hogy kaptam körülbelül £ 10. Kicsit gyorsabb, és hosszabb futási ideje van (kb. 15 perc). Azt tervezem, hogy veszek egy másikat, és 2 csomaggal futok át. Valószínűleg elférne egy kicsit nagyobb is, ha kb. 20 mm-es vagy annál kisebb magasságú.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 05/03/2020

    Una macchina a dir poco sorprendente per la sua potenza e il suo prezzo qualitativamente giusto. Ottimo per iniziare con un modellino naturalmente usatela in spazzi ampi lontano da muretti ho qualsiasi cosa potrebbe urtare, dato la sua potenza si potrebbe rompere qualche braccetto. Io ne ho già acquistati 4 di riserva con 10$ circa, potrebbero sempre servire.Che dire buon divertimento è attenzione alla potenza imparate ad usarla con cautela così potete divertivi più a lungo. dimenticato scegliete il modello con 2 batterie così potete usarla più tempo circa 12/14 minuti a batteria, più ne avete meglio sarà per voi.!io ne ho due incluse ma ne prenderò un altra appena posso così posso divertirmi off road senza esagerare non vorrei romperla subito;) Acquistatela non ve ne pentirete. English Translation A machine to say the least surprising for its power and its qualitatively fair price. Great to start with a model of course use it in large spaces away from walls I have anything that could impact, given its power it could break some arms. I've already bought 4 of them in reserve with about $ 10, they could always be useful. What can I say good fun is attention to the power you learn to use it with caution so you can have fun longer. forgot choose the model with 2 batteries so you can use it more time about 12/14 minutes on battery power, the more you have the better it will be for you.! I have two included but I will take another one as soon as I can so I can have fun off road without exaggerating break it right away;) Buy it you won't regret it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/06/2021

    Körülbelül 25 nap alatt kaptam meg a kocsit, és meghaladta az elvárásaimat!!Magas szinten van, higgy nekem!!!! Csak tőled kap ki a dobozból már felismeri a súlyát ez TOP!!!!! 3 akkumulátor verzió.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/03/2021

    megkaptam mindkét autóm ma tökéletes állapotban nem egy karcolás a dobozok több az autók tettem az akkumulátorokat mindkét autóban mind fordul, és mozog, mint most kell zsír fogaskerekek töltse ki a sokkokat, és menjen játszani!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/02/2021

    második vásárlás teszek ezen a platformon a PayPal és minden jó szuper biztonságos, a kosár a legjobb van szempontjából költség-haszon, jó építőanyagok, mivel gyakorlatilag az egész test alumínium, a sebesség szempontjából ez szuper gyors, mivel magában foglalja a motor használt nagyobb méretekben, általában nagyon jó vásárlás

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$95.99
    • US$75.99
    • US$128.19
    • US$21.93
    • US$13.99
    • US$66.99
    • US$15.99
    • US$65.99
    • US$54.99
    • US$286.99
    • US$12.99
    • US$22.99
    • US$125.99
    • US$60.99
    • US$108.99
    • US$35.99
    • US$67.99
    • US$130.99