Vásárlói vélemények

4.89 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (900)
  • Kép (174)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(900)
    • 5 Csillag(816)
    • 4 Csillag(71)
    • 3 Csillag(12)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 25/11/2020

    Ez a díszlet zseniális. Nagyon jó kivitelezés és a minőség, mint amit a WLtoys-tól megszoktál. Az autó valóban rendkívül gyors és nagyon mozgékony. De el kell távolítani az akkumulátor dobozt, és ki kell vágni, hogy a nagy akkumulátorok illeszkedjenek. Ezenkívül nagyon nehéz hűtő elemet csatlakoztatni, mert alig van hely neki. Mindent egybevetve, egy nagyon jó vétel az árért. Nagyon ajánlott!

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 15/09/2020

    Kiváló Az akkumulátor szíj tökéletesen illeszkedik, be kell állítania az akkumulátortartókat, és a szíjat alatta kell futtatnia annak érdekében, hogy illeszkedjen az akkumulátorhoz Sok embernek van problémája ezzel, de ez a illesztések és pántok tökéletes, csak ki kell találni az akkumulátor élettartama körülbelül 10 perc teljesen feltöltött Az autó nagyon jó. Kicseréltem a kerekeket, hogy jobb legyen a kapcsolat lesz csere a motor, sebességváltó, stb tökéletes platform a projekt Ne feledjétek, hogy már így is gyors alkatrészek nehéz megtalálni a legtöbb hobbi boltok, így javaslat győződjön meg róla, hogy néhány pótalkatrészt rendel, amikor az autó megrendeli

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2021

    Η συσκευασία βρέθηκε σε άριστη κατάσταση. Σήμερα ημέρα πρώτης δοκιμής σε χώμα, μπορώ να πω οτι έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Το μοντέλο είναι αρκετά γρήγορο και οι μπαταρίες του πολύ καλές. Είναι το απόλυτο χόμπυ διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους και το συνιστώ ανεπιφύλακτα

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2020

    Rendelés érkezett december elején, Kanadában közvetlenül karácsony után. Csak kicsomagoltam a kocsit. Úgy tűnik, komoly lábujjbeigazítást kell végeznem az első és a hátsó kerekeken, mielőtt kipróbálnám. (Lásd a képeket). Úgy néz ki, hogy egy kiváló minőségű hobbi RC autó. Nagyszerű a kezdőknek a köztes rajongóknak. Alig várom, hogy kipróbáljam!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/05/2021

    Bonjour j'ai reçu ma commande le carton présente des trou c'est pas normal et le chargeur de batterie n'a rien a voir avec l'annonce que vous mettez c'est pas normal vous vendez des produit qui ne sont pas comme sur l'annonce je demande un remboursement ou l'envoi d'une nouvelle voiture avec chargeur secteur pas comme se que vous m'avez envoyé

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/04/2021

    After the good reviews I deside to take one for my self it's a good rc for its money very fast with cheap repairs if anything goes wrong.... Before run needs some settings to oil of suspensions and grease on differencial... My left front and rear wheel seems to be not strait but banggood feel to send me replacements. Overall a very good product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/11/2020

    Speedy shipment within 10 days to Ireland.⭐⭐⭐⭐⭐ Safely well packaged from Germany Banggood keep up the good work. I checked the front and rear differential they are well greased Good work you did Banggood!! Maintenance and work on the Wltoys 144001 is self explanatory It came with a sturdy metal gear shaft which I didn't expect. my best wishes and thumbs up to Banggood and the delivery provider I recommend to my network

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/09/2020

    nagy vétel egy belépő szintű RC. Ennek van egy kis sebessége, mint... Eltarthat egy verést. korszerűsítése elektronika, mivel nem veszi igénybe a folyamatos használat több mint 2 elem. Szünetet kell tartanom. nagyszerű a korszerűsítés és a tanulás .. frissítenie kell az akkumulátortöltőt. gyors szállítás ez idő alatt..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/08/2020

    Jelentősen lassabb, mint a kis A9X9 b kollégák. Energiakapcsoló kicsi, és csak akkor, ha a testet eltávolították a működéshez. Akkumulátortartót röviden újra kell építeni a mellékelt akkumulátorok elhelyezésére. Akkor a tépőzár túl rövid, bár. Leválasztható... Előre meghatározott töréspont 1267 pótalkatrészrel... Totális képtelenség az építkezés. Rendelni azonnal, de nincs BG.... A szállítási költségek valószínűleg több, mint DSS rész... Ha valamit a csavarból kéne csinálni, akkor csendben lenne, különben jó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2021

    I received everything I ordered, the box was a little beat up when I got it but the product and everything inside was in great shape, happy with the purchase. very fun to drive!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft45,658
    • Ft4,625
    • Ft37,328
    • Ft48,435
    • Ft2,774
    • Ft7,710
    • Ft33,934
    • Ft44,424
    • Ft3,730
    • Ft25,604