Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (208)
  • Kép (29)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(208)
    • 5 Csillag(173)
    • 4 Csillag(21)
    • 3 Csillag(7)
    • 2 Csillag(4)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/09/2021

    minden fém korszerűsítés a Witoys 124019-hez. Minden csavarok, csapok, csapágyak, fém fogaskerekek és anyák

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2021

    Now I can either wait until I break something or do I use them now? I think I will wait and display all the parts I have been ordering like I am living in a RC HOBBY SHOP that has WLTOYS everywhere from my two K989's A959 A959-B A979-B 124018 124019 fieyue fy08 alongside a TEAM ASSOCIATED DR10 DRAG CAR and it's parts and accessories with a LOSI 1969 CAMARO 22S DRAG CAR. I have a problem and I should stop but nope I will keep buying from BANGGOOD as the service has been far better with them than trying to deal with the idiots at amazon and ebay are not far behind in that regard as they are both costing me my sanity but who said I was sane. It is more fun to be crazy anyhow like the prices of BANGGOOD.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/04/2021

    great product however a bit of fettling was required due to the front top arms being to long for my model of car, nothing that a hacksaw and a tap and die set couldn’t sort out 👍🏻

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 21/06/2021

    kiváló termék, nagyon jó minőségű és szuper teljes

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/03/2021

    can't wait to start the upgrade on my wltoy 124018 the kit seems to have everything you need and it's nice quality and great value for money not sure it all needs upgrading but what the hell 🤪

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/08/2022

    Nagyon ajánlom az alkatrészeket. mert sokkal stabilabb, mint az eredeti műanyag alkatrészek.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/05/2022

    commande non complète manque les 4 axes de liaison . pui erreur de suport fusé reçus deux gauche. et manque les entretoise merci de remédier à ses deux erreurs

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/05/2022

    Egy jó gyűjtemény autó-frissítő alkatrészek. Persze nem minden darab a kocsin, de rendben. Ha jó áron szerzed meg őket, megéri. Az építés minősége kiváló dimenziós pontossággal. A darabok alumíniumötvözetből készültek, hogy ne növeljék az autó súlyát, mind könnyűek

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/02/2022

    Great upgrade kit, it was very easy to install and has made the car easier to setup and also added strength. Very quick delivery to the UK

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/12/2021

    bien emballé et tres solide la voiture se controle mieux maintenant que les bras son en allu !!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$36.99
    • US$35.32
    • US$18.99
    • US$14.99
    • US$25.99
    • US$9.99
    • US$45.99
    • US$9.99
    • US$12.99
    • US$129.99