Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (58)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(58)
    • 5 Csillag(56)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/02/2021

    Megérkezett időben nagy eladó kiváló termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/11/2020

    az akkumulátor későn érkezett, de minden jó minőségű

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/11/2019

    exact replacement for my Wltoys 979A .I have bought the same battery from somewhere else and it was a little bigger.so if your trying to save space I would go with these.not sure on weight difference but I'm sure the bigger one weights more.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/03/2020

    Vigyázz! Ez nem LiPo akkumulátor. Ez Li-ion akkumulátor. Nézd meg a képet. Nem lehet feltölteni egy normál LiPo töltővel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/09/2020

    ras, marche bien!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/04/2021

    Hello. I have received both batteries, but one of them is not new. it arrived with signs of wear and unpackaged like the first one. i would like you to send me a new battery and resend the other to

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/04/2021

    les batteries sont arrivées en un mois environ comme prévu ! emballé précieusement donc reçu en parfait état 🤗

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/10/2020

    The battery is OK. Agrees with the description and image. Super long endurance. I recommend the goods to the seller as well.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/10/2021

    Pontos leírás. Tökéletes illeszkedés a WPL C24-emhez!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/09/2021

    👍🏻👍🏻👍🏻 – használat

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 388
    • Ft4 021
    • Ft5 485
    • Ft2 193
    • Ft6 217
    • Ft17 741
    • Ft8 552
    • Ft8 412
    • Ft9 512
    • Ft3 276
    • Ft9 144
    • Ft4 388
    • Ft14 144
    • Ft7 601
    • Ft5 852
    • Ft10 608
    • Ft34 534
    • Ft7 316