Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (54)
  • Kép (8)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(54)
    • 5 Csillag(49)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/08/2021

    Tettem 4 csillagos, mert az ár az autó tetején, Ez gyors, de amint azt szeretnénk, hogy lovagolni a szennyeződés vagy kavics mindig vannak kavicsok, hogy sikerül bejutni a motor oromok, de eltekintve ettől az aggodalomtól, hogy nagyon jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/02/2021

    nagyon boldog szeretem ezt az autót, és olyan gyorsan minden jön tökéletes nincs kár 100% új vagyok olyan boldog és tank!!!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/08/2021

    27 nap múlva érkezett Brazíliába. Nagyon szép autó, gyors, és az akkumulátorok is kitartanak. Az első vásárlásom az alkalmazásban. Boldog vagyok! Köszönöm, Bummjó!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2021

    jó kocsi húzza nagyon jól és szállított 25 nap Mexikóba

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/08/2020

    Just in case, I checked the screws for looseness, and tightened the parts I was concerned about. I'm looking forward to the first run on the weekend.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/06/2020

    Good item.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/08/2020

    Igen, nagyon boldog vagyok. A fiam jól szórakozhat. Szeretem a színét is

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/06/2020

    jött jól csomagolt fut gonosz jó kis macska bárki!!a ajánlaná

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/05/2021

    nagyon gyors szállítás az Eu raktár, közvetlenül az ajtómon keresztül futárszolgálat, nem a postán. szép minőségű termék, túl gyors beltéri használatra, hobbi minőségű rc nem játék. enyém van egy USB lipo töltő nélkül AC / DC tápegység, de jól működik minden okostelefon töltő. Is néha nem megy vissza egyszerre, de meg kell engedni, és nyomja újra a gázt!!! Talán a vevő dolga... Majd meglátjuk a jövőben, hogy megy...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/03/2021

    Arrived well packaged and as a bonus it was earlier than expected by a few days. After charging the battery which takes a little over 2 1/2 hours I took it out for a test drive and after 2 minutes and a bit of a crash with the car doing a few cartwheels it jammed up ceasing all movement except steering. A small stone as big as a grain of sand had somehow got in between the pinion and spur gears preventing them from turning. It had stuck into the spur gear and had to be removed with surprising force as it was wedged into the plastic and how it got in through the gear dust cover I do not know as it happened while only driving it on the road. After having it apart 4 times and getting it running it was fine. You see people on youtube driving through dirt and dust without a problem or was that edited out? I am going to give it a test myself later and maybe upgrading to a metal spur gear that might not happen as the plastic seems to let things embed in it easily as the metal spur crushes it into the plastic jamming it in tightly and it sounds really bad and worse than it is but still a mild annoyance to deal with. Otherwise it is a fast little car that is a lot of fun when it is running good. Now I await my A959 B to arrive with the upgraded parts and install the metal spur gears and hopefully any more stones and grit that want to get in are crushed to dust between the metal teeth.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft18 188
    • Ft26 513
    • Ft17 880
    • Ft28 671
    • Ft39 525
    • Ft28 980
    • Ft4 622
    • Ft5 331
    • Ft26 205
    • Ft5 695
    • Ft32 371
    • Ft45 629
    • Ft13 594
    • Ft4 622
    • Ft16 955
    • Ft16 369
    • Ft7 397
    • Ft2 488