Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1119)
  • Kép (151)
  • Videó (21)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1119)
    • 5 Csillag(996)
    • 4 Csillag(80)
    • 3 Csillag(20)
    • 2 Csillag(10)
    • 1 Csillag(13)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/02/2021

    This is a fast and nimble buggy that is great fun and very versatile. My 5 year old loves playing with it. This is a great little buggy that is very fast and nimble and great fun to play.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 19/08/2021

    A nagyon jó autó az első ilyen. Megérkeztem nagyon jó állapotban minden teljes plusz érkezett 11 napon belül Kínából Monterey. Köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/04/2021

    È una gran macchina!.. Specialmente per entrare come me nel mondo Rc.. Fantastica!! È veloce ma equilibrata toccando i 50km/h,la uso io e mio figlio di 11 anni!... Si trovano tutti i ricambi e io come tutti consigliano ho aggiunto grasso ai differenziali, ora è perfetta! Enjoy

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/01/2022

    Köszönöm Banggood! Szállítás nagyon gyors, pontos. Az autó szuper, nagyon gyors, ár / érték aránya tökéletes. Nagyon nagy élmény vele játszani. Ajánlom bárkinek aki ennyi összegért szeretne egy jó autót. Pozitiv +++++++++++

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/12/2021

    Már korábban is vásároltam egy helyi hobbiboltban. Kétszer annyit fizettem, mint most. Minden körül jó móka a gyerekekkel!! A rendelés nem érkezett meg időben, de figyelembe véve az évszakot, és csak egy napot késett

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/10/2021

    Lenyűgöző, az egész sorozatból ez a második pont lenne az Xlf mögött $, értékében, hacsak nem már meg vannak ezek a gumik, és nem rakod fel őket a Truggy Wwtoys verzióra, is azt javaslom, hogy olajat a sokkok, és húzza meg minden csavart az első használat előtt, is csomag volt jó állapotban küldeni egészen Kínából ide Új-Zélandra.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/11/2021

    kicsi és erős rc, jó minőségű és nagyon szórakoztató, az egyetlen kérdés, hogy volt a homok és a kis sziklák, mert a fogaskerék nem teljesen lezárt, így meg kell tisztítani néha.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 04/04/2021

    Valice rychlé auto, někdy až moc rychlé. Na hladkém povrchu těžko řiditelné, v terénu jezdí fajn

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/12/2021

    A csomag csak karácsonykor lesz kicsomagolva, így jelenleg nem tudom értékelni. Óvakodjon a nagyon könnyű csomagolás, amely korlátozza a védelmet, csomag ütközött a szállítás során, lásd fotó a csatolás, cdt, HOTGA

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/08/2021

    very good quality

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$32.99
    • US$78.53
    • US$95.99
    • US$109.71
    • US$65.99
    • US$16.99
    • US$253.99
    • US$85.99
    • US$105.99
    • US$55.99
    • US$112.45
    • US$58.29
    • US$89.99
    • US$125.49
    • US$85.99
    • US$87.19
    • US$136.99
    • US$58.99