Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1057)
  • Kép (140)
  • Videó (21)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1057)
    • 5 Csillag(939)
    • 4 Csillag(80)
    • 3 Csillag(19)
    • 2 Csillag(10)
    • 1 Csillag(9)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/02/2021

    This is a fast and nimble buggy that is great fun and very versatile. My 5 year old loves playing with it. This is a great little buggy that is very fast and nimble and great fun to play.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2021

    this little monster truck! arrived on time and was in perfect condition. And it is extremely fast!!!! and seems to be made with good quality parts. and there's a bunch of upgrades and options!!!! Im VERY Happy!!!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 02/04/2021

    È una gran macchina!.. Specialmente per entrare come me nel mondo Rc.. Fantastica!! È veloce ma equilibrata toccando i 50km/h,la uso io e mio figlio di 11 anni!... Si trovano tutti i ricambi e io come tutti consigliano ho aggiunto grasso ai differenziali, ora è perfetta! Enjoy

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/08/2021

    A nagyon jó autó az első ilyen. Megérkeztem nagyon jó állapotban minden teljes plusz érkezett 11 napon belül Kínából Monterey. Köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    Mein mittlerweile drittes Wltoys Auto. Nicht sehr langlebig aber für den Preis eine absolute Fahrspaßmaschine :)) Dank Banggood binnen weniger Tage geliefert. Vielen Dank

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2020

    Perfeito! Chegou em 20 dias, diversão demais, só ter espaço pra brincar senão bate em tudo porque é muito rápido, mas bem resistente... Recomendo aos amigos brasileiros! Apenas atentar ao fato de esquentar bastante o motor... Mas brincando com cuidado vai durar muito...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/04/2021

    Valice rychlé auto, někdy až moc rychlé. Na hladkém povrchu těžko řiditelné, v terénu jezdí fajn

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2021

    Vicces kis RC autó túlméretezett motorral 😁 kell ez? - Nem, akarod? Sajnos nem túl stabil, és a különbség gyenge pont. Szerencsére sok műanyag alkatrészt helyettesíthet fém alternatívákkal.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2021

    Gyors szállítás a Cseh Köztársaságból Szlovákiába GLS futárral három nap alatt. Az A979 egy nagy RC autó, arányos vezérléssel, alkalmas idősebb gyermekek számára.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 02/08/2021

    very good quality

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft14 537
    • Ft16 117
    • Ft29 775
    • Ft26 548
    • Ft37 294
    • Ft58 156
    • Ft13 870
    • Ft17 884
    • Ft19 689
    • Ft47 090
    • Ft17 454
    • Ft29 076
    • Ft29 708
    • Ft10 744
    • Ft35 082
    • Ft27 742
    • Ft30 973
    • Ft5 108